Sunday, July 1, 2012

Medisinsk Malpractice problemet er større enn du tror!

Gi eller ta et par tusen, ca 80.000 mennesker i USA dør hvert år på medisinsk "profesjonelle".


Medisinsk malpractice er frodig i dette landet, og det er ikke mottar typen Trykk den fortjener.


Tenk på dette. Hvis du kjører numrene, 80 000 dødsfall i året er tilsvarende tre fullstendig fullpakket jumbo jets nese-dykking i bakken med ingen overlevende, hver uke.


Hvor lang tid vil det ta for deg å realisere du trenger å finne en bedre form for transport? Og ennå, blir pasienter innlagt på sykehus og behandlet i lege lokaler med ut noen gang vurderer deres sjanser til å komme ut i live. Det sjangling fantasien.


Medisinsk malpractice er en epidemi at hvis det var noen ny type nye influensa virus, senter for sykdom control i Atlanta ville være skriking til høy himmelen.


Men likevel, den amerikanske offentligheten er ført inn i prekære medisinske situasjoner som sauer blir ledet til slakt.


Statistikken har blitt bekreftet av tallrike studier utført i California og New Jersey. Doktorgrad, Elizabeth A. McGlynn, Ph.D og Robert H. Brook, MD, Sc.D. oppdaget at avslørte obdusere studier priser mellom 35 og 40% av tapte diagnoser av medisinsk personell. Fleste av tilfellene resulterte i pasientens død.


Medisinsk malpractice skader og dødsfall gå dessverre un-publicized siden hendelsene skje "bare" en om gangen. De samfunnsmessige konsekvensene (sjokk faktor) finnes ikke fordi skader og død er liksom en "privat ting." Enda mer urovekkende, disse tallene er bare basert på statistikk sykehusene seg er villige til å avsløre. Det tar ikke mye av en strekk i fantasien til å tro at tallene er langt større.


Statistikken inkluderer ikke dødsfall fra ubesvarte diagnoser eller medisinsk uaktsomhet som oppstod i klinikker, privat leger kontorer, dental kontorer eller andre ikke-Sykehusbruk fasiliteter.


Interessant, er svært få krav arkivert på vegne av ofrene. Mindre enn 2% av folk som skadet, (eller deres familier i alvorlige tilfeller) noensinne søke erstatning ved innlevering av søksmålet.


Medisinsk Malpractice i USA er en nasjonal skam. Enda verre, mottar det liten oppmerksomhet når sammenlignet med de hotteste nye TV realityshowet.


Vi "Overlevende" bedre finne raskt ut om det er noe som kan gjøres for å stoppe slaktingen.

No comments:

Post a Comment