Saturday, June 30, 2012

Oddsen er din motorsykkelulykke ikke var din skyld

Her er en forbausende faktum. Hvis du ble skadet i en motorsykkel ulykke sjansene er det var din skyld bare 20% av tiden. Det betyr at i 80% av ulykker som involverer en motorsykkel, det var grunn til uaktsomhet fra en annen.


Så spørsmålet gjenstår, hvem eller hva var årsaken til skaden? Til å nøyaktig bestemme ansvar, må erfaringen og ekspertise av en advokat som er opplært til å drille ned og avdekke faktiske ansvarlig partiet for å oppnå form for kompensasjon.


Hver ulykke og motorsykkel ulykker er spesielt knyttet til en unik situasjon. Måten som at situasjonen er sett av juryen, (Hvis en prøveversjon er nødvendig) avgjør forsikringsselskapet og deres advokater, til slutt utfallet av ditt tilfelle.


Forsikringsselskaper har en egeninteresse i sine egne nederste linjene. Din skade vil få en dollar-figur som er plassert på det ved deres advokater. Dette tallet i de fleste tilfeller er langt mindre som du faktisk fortjener. Uten erfaringer og ekspertise fra en advokat som kjemper for dine rettigheter, er det siden umulig å få en rettferdig oppgjør.


Bunnlinjen: du trenger en advokat!


Du kan imidlertid ikke få handlevogn før hest.


Her er hva som må gjøres først.


Hvis du ikke har allerede rapportert ulykken gjøre det nå! Du må ha en nøyaktig oversikt over fakta. Din advokat må denne informasjonen så prøv å være så detaljert som mulig når Gjenkalling hendelser som fører til ulykken, på tidspunktet for ulykken og hva skjedde etter ulykken.
Denne informasjonen fungerer til å male et bilde som skal være seg av en dommer eller juryen.


Denne gangen du bør har allerede er på et sykehus eller i det minste blitt sett av en lege. Du er vondt og skader må være dokumentert. Mer dokumentasjonen du samle for å støtte din påstand, jo bedre.


Og til slutt, ikke diskutere saken med andre enn din advokat. Løs lepper, senke skip, eller er det tilfeller?


På dette tidspunktet er snakke med en advokat oppleves i motorsykkel ulykker den beste flyttingen du kan gjøre.

No comments:

Post a Comment