Friday, June 8, 2012

Kompensasjon advokat - møte dine forventninger

Kompensasjon jurister har en velfortjent rykte for å være reservert. Kontorene er som noe fra viktoriatiden. De er profesjonelle som ikke liker utenforstående fortelle dem hvordan du kjører sine privat liten klubber, kalt "Bedrifter". Alt i alt, kan de selv har en fryktelig omdømme. Så, hva kan du forvente når du først møter en personskade advokat?


Kontorene


I motsetning til Dickensian filmer kanskje du har sett, ulykke jurister disse dager som for å arbeide ut av kontorer som er romslige og åpent plan. Som banker håper de å gi besøkende en følelse av å være vennlig og komfortabel. Oftere enn ikke, vil du bli møtt av en resepsjonist, men det er også sannsynlig at så snart advokat vet du kom de vil komme og hilse du og går gjennom til sine kontorer eller et møterom som er avhengig av hvordan pakket sine rommene er med filer.


Diskusjonen


Å ha angir rommet, er det sannsynlig at det første kompensasjon-advokat vil be deg om å gjøre er å fortelle dem om hva som skjedde. Det er for øyeblikket, notatene du etter ulykken vil komme hendig som du kan bruke disse til å fortelle advokat handler om ulykken.


Hvis det er mulig, bør du også hånden over noen bilder du tok på scenen til ulykken og en kopi av medisinsk rapporten, hvis du har en. Ikke bli altfor opptatt hvis den ulykke advokat ikke si for mye på denne tid, og ikke bekymre deg hvis du ser dem tar notater fra tid til annen. De bare gjøre dette for å jogge deres minner om fakta som de vil spørre deg mer om senere eller bruke mot den andre parten.


Spørsmålene


Personskade-advokat vil ofte hører din historie før de spørre deg noen spørsmål. Når du har fullført din historie som de vil deretter spørre er noen spørsmål som de føler sentralt for om du vil vinne ditt tilfelle. Når disse spørsmålene må du være så ærlig som du kan-tross alt, hvis du villede ulykke-advokat du er egentlig bare misvisende deg selv. Kaste bort sin tid, og du sløse din egen.


Godtar å handle For deg


Så lenge din historie og svarene på spørsmålene hans gi advokat-grunn til å tro at du har et krav, vil han trolig enig å opptre som din kompensasjon advokat. I så fall bør du forvente følgende ting skje:


• Hvis du allerede ikke har hatt en legeundersøkelse ved dette punktet, advokat vil deretter ordne for deg å ha en.


• Advokat vil ordne for deg til å signere et engasjement brev authorising du å beholde hans/hennes tjenester.


• Advokat vil sannsynligvis be deg om å signere en fullmakt authorising ham/henne å ha tilgang til visse opplysninger som er knyttet til tilfelle, som din medisinske journaler og statusen for forsikringskrav;


• I engasjement bokstaven du registrerer, advokat vil sannsynligvis ha en setningsdel som sier han kan fungere som din representert advokat i alle diskusjoner med forsikringsselskapet eller forsikring tap justering.


• Advokat vil spørre Hvis du har talt til forsikringsselskapet, og vil deretter be deg om ikke å snakke med dem direkte noe mer enn å direkte spørsmål til ham.


Hva skjer hvis ulykke-advokat ikke godtar Act For deg?


I visse tilfeller, kan å ha hørt din historie personskade-advokat fortelle deg at de ikke kan fungere for deg i denne saken. Nå, det kan være flere grunner til dette.


Det kan være tilfelle som de ikke tror du vil vinne saken. Like sannsynlig, kan det være tilfelle som har hørt din historie er blitt klar over en konflikt av interesse, og innser de ikke kan, profesjonelt og etisk, fungerer for deg.


Uansett tilfelle, bør Hvis advokat forteller deg at de ikke kan fungere for deg, du spørre dem hvis de kan anbefale deg en ulykke krav advokat som kan hjelpe deg. I de fleste tilfeller de vil være veldig glad for å gi deg navnet på en ulykke kompensasjon advokat som de tror vil være glad for å representere deg.


Finalen...


Ikke vær villedes i tenker at alt må være én måte. Hvis du ikke er så sikker på om du vil beholde tjenestene til ulykke-advokat for din kompensasjon hevder du skal gjerne stille spørsmål til dem.


Gode spørsmål du bør spørre er hvilke områder av lov de spesialiserer seg i (for å være sikker på at de er spesialister, eller i det minste vet, område av loven som kommer til å påvirke ditt tilfelle) og hvor mange lignende tilfeller de har vunnet tidligere (slik at du får noen ide om deres banerekord!).


Uansett hva du gjør, ikke vær redd eller overawed ved å være i nærvær av en ulykke krav advokat – de er bare menneskelig tross alt!


Endelig


Så vil du virkelig trenger å se dem?


Ikke egentlig som du kan klippe ut reise, som praktisk talt sparer du mye tid og energi. I dag, for å være effektive, er alt gjort enten på telefon eller over Internett, med unntak av åpenbare domstol nærvær. Virtuell ikke ennå, men kan være i fremtiden!

No comments:

Post a Comment