Thursday, June 21, 2012

Kostbare sannheten om å bringe ny virksomhet i firmaet...

Eller hva med dette en? Sette opp et web-område, kjøre et par annonser i søkemotorer, og klienter vil slå en bane på døren.


hallo...Det er ikke skal skje. Ingenting kunne være lengre fra sannheten. Den virkelige sannheten er, disse dager kostnadene for annonsering, fallende responsen til gule side annonser og økende konkurransen for effektiv Internett annonseringen plass gjør å få klienten kundeemner mye dyrere og langt vanskeligere enn noen gang før.


Dette er sannsynligvis ikke en veldig stor overraskelse til deg. Fordi hvis du har gjort noen annonsering i håp om å tiltrekke nye kunder, kan du (etter all sannsynlighet) produsert middelmådige resultater.


Din innsats kan selv ha vært en fullstendig katastrofe. Ikke føler seg dårlig...Dette er et tøft spill, og det tar en pro for å kunne levere resultater.


La oss innse det, hvis det var så lett å trekke i hopetall av alle nye klienter, alle med en lov grad ville være rik. Men både du og jeg vet at det bare ikke er tilfelle.


Og selv om du allerede gjør en livlig virksomhet, du må fremdeles holde bringe i en sunn flyten av nye klienter.


Jersey rettferdighet presenterer en idiotsikker måte å bringe i flere nye kunder


Heldigvis er det et svar, og jeg kommer til å trekke tilbake gardinen og vise deg noen detaljer om hvordan vi gjør det vi gjør.


Vær tålmodig. Dette kommer til å være verdt ventetiden. Først må jeg spørre noen innledende spørsmål bare for å få deg tenke om din nåværende klient oppkjøpet dilemma.


Begynne å motta alle nye klienter som du kan håndtere


1. Er du fornøyd med gjeldende antallet nye klienter genererer inntekt for ditt firma?


Det er 20% sak som genererer 80% av firmaets inntekter.


2. Hvordan er du tiltrekke seg nye forretnings?


3. Og er din nye anskaffelseskosten for klienten sparker baken?


Nok en spørsmål og vi vil begynne å svare på noen spørsmål.


Er din eksisterende Internet tilstedeværelse, (ditt webområde) Delivering On The Promise av alle nye klienter i Attracting,


OR


Er det bare en annen vakker Billboard I ørkenen som ingen ser?


Hvis du er ikke å tiltrekke nye kunder fra Internett, er du glipp av en flott mulighet. Som du vel vet, er bare å ha et nettsted ingen garanti, vil det produsere nok klienter.


Kanskje er det på tide å evaluere Internett markedsføringsstrategi. Hvis du er avhengig av annonsene (altfor dyrt) gule side, og standarden "meg for" juridisk nettsiden, å piple i fleste din ny virksomhet, stoppe en spøk selv.


At antiquated strategi ikke er til å klippe sennep i dagens konkurranseutsatte markedet for juridiske prospekter.


Her er en gjennomførbar løsning å fangsten 22 av Internett basert juridiske markedsføring.

No comments:

Post a Comment