Tuesday, June 12, 2012

Hva asbest selskapene visste om Mesothelioma

Asbestos industrien forårsaket en stor mengde smerte til mange familier ved å ignorere det oppsiktsvekkende beviset på at asbestos eksponering er skadelig og ofte dødelig. Alle lidelse kunne vært unngått fordi asbestos selskapene visste mye mer enn de informert offentlig om. Selskapene betraktet som viktigere enn livet til sine arbeidere beskyttelse av industrien.


Tilbake på 1920-tallet viste et stort utvalg av medisinske artikler som det var skjemmer på lungene av asbestos fabrikken arbeidstakere. Dette bevis ble avslørt under noe av disse arbeidstakere. Asbestos selskaper hadde full kunnskap om disse artiklene, men valgte å ignorere fakta presentert fordi de allmenne reaksjonene til slik informasjon, ville drepe asbestos industrien. Videre studier i 1930-årene avslørt at asbestos miners og fabrikken arbeidstakere faktisk døde av lunge sykdom og kreft. Det var nok bevis til å støtte en unektelig sammenheng mellom asbestos eksponering og utvikling av mesothelioma. Dessverre, selskapene besluttet å undertrykke denne overveldende bevis og i en rekke bokstaver mellom asbestos selskaper. I disse samme bokstavene viste ledere hvor langt selskapene var villig til å gå for å beskytte sine egne interesser. Disse bokstavene som var sirkulert på 1930-tallet, kalles "Sumner Simpson avisene." I disse bokstaver kommet visse asbestos bedriftens ledelse med uttalelser som "jo mindre sagt om asbest, jo bedre vi er." Owens Illinois og Owens Corning Fiberglas gjennomført studier på 1940-tallet, forsøker å bevise at asbestos eksponering var ufarlig, og lagre asbestos industrien. Studiene avslørt nettopp motsatt. De viste at eksponering asbest var faktisk ganske skadelige og med dødelig. I lys av studier prøvde selskapene å fremtvinge forskere å endre sine konklusjoner.


Asbestos selskaper hadde full kunnskap om potensielle skade som kan være forårsaket av eksponering for asbest. Forskere og studier bekreftet at det var en direkte sammenheng mellom asbestos eksponering og tidlig død. Asbestos selskaper først forsøkt å dekke opp de kunnskap og stillhet forskerne som gjennomført studier som viser de skadelige effektene av asbestos eksponering. Når informasjonen om asbest kom til offentligheten, disse samme selskaper som prøvde å nekte har kunnskap som folk bare arbeider rundt vil asbest-som inneholder produkter lide. Selskapene ingen kunnskap for å unngå søksmål. Det enkle faktum er at produkter som inneholder asbest forårsake skade, og ofte føre til tidlig død. Av denne grunn, mesothelioma søksmål er helt gyldig, og er på ingen måte fjollete. Lunge sykdom, lungekreft og mesothelioma stammer fra asbestos eksponering. Mange liv kunne ha blitt lagret Hvis asbestos selskapene var villige til å gi ut informasjon som de hadde tilgang til.

No comments:

Post a Comment