Monday, June 25, 2012

Siste vilje og Testament: Hvordan og hvor du finner din endelige direktiver formalisert

Et økende antall menn og kvinner som har kommet til å gjenkjenne de ubestridelig betydningen for å sørge for at deres saker vil være i rekkefølge når de passerer på, når de dør. Som en konsekvens er har et økende antall mennesker en klarere forståelse av avgjørende nødvendigheten av en siste vil og testamente i mange tilfeller. (Ikke alle trenger en siste vil og Testament. Det er noen tilfeller, når en person har liten eller ingen egenskap å snakke om og hans eller hennes arving eller arvinger er åpenbare. For eksempel kanskje en eldre mann som har kone har døde før ham, men som har to overlevende barn ikke trenger en siste vilje og Testament hvis han har en begrenset mengde eiendom og hvis han ønsker egenskapen sende like mellom hans to barn.)


Med det sagt, er mange voksne best tjent med å være sikker på at de har en siste vil og Testament på plass. Du virkelig har tre kurs av handlingen for å velge blant Hvis du er som vurderer etableringen av en siste vil og Testament. Du kan først, rot bort og prøve og komme opp med din egen siste vil og Testament for hånd. Sekund, kan du få tak i et skjema som siste vil og Testament, en pre-laget siste vil og Testament som ofte kan kjøpes på office forsyne butikkene og lignende selgere. Til slutt kan du få din siste vil og Testament utarbeidet av advokat.


I virkeligheten, vil du sannsynligvis ikke være tjent forberede din egen siste vil og Testament fra grunnen av. Selv med hjelp av en instruksjonssøster bok om forbereder en siste vil og Testament, er du sannsynligvis til å savne viktige elementer, og du kan ende opp med et dokument som ikke gjør hva du har tenkt. Avhengig av hvordan du kladd en siste vil og Testament på egenhånd, kan du faktisk ende opp med en bunke papirer som er av ingen effekt overhodet.


I noen tilfeller er skjemaene for pre-laget siste vil og testamente tilstrekkelig. Fordi lover som involverer en siste vil og Testament forskjellige i hvert fall til en viss grad fra stat til stat, trenger du imidlertid være sikker på at skjemaet du bruker oppfyller mønstring i staten der du bor. Med andre ord, kan du ende opp med å ta kontakt med en advokat for å se hvis den siste vil standardskjemaet og Testament du har tenkt å bruke vil faktisk fungerer.


Når alt er sagt og gjort, kan beste alternativet godt være å beholde en advokat for å lage utkast til siste vil og Testament. Du kan bli overrasket over å lære at mange advokater faktisk tar alle så mye for en enkelt siste vil og Testament. De opererer på forutsetningen at hvis de gir deg med en verdifull siste vil og Testament til en fornuftig pris, du kommer tilbake til sitt kontor i fremtiden hvis du har behov for juridiske tjenester. Derfor vil du sannsynligvis kunne hente en siste vil og Testament fra en advokat til en rimelig pris.

No comments:

Post a Comment