Monday, June 11, 2012

Å forstå de ulike typene advokater

Advokater er folk som har gikk til law school og bestått bar eksamen slik at de kan hjelpe deg med din juridiske problemer. Noen ganger å finne ut hva advokat for å bruke kan være frustrerende fordi det finnes mange forskjellige typer advokater. Først må du se på sitt område av studien, og deretter på utdanning hvor mye de har, og til slutt på hvilken type firmaet de praksis i. Å kjenne disse tre ting vil hjelpe deg å valgte en advokat som dekker dine behov.


Det er mange forskjellige områder av loven. Noen jurister praksis i alle områder, mens andre valgte å fokusere på ett område av loven. Jurister som praksis på mange områder av loven, kalles allmennleger. En allmennlege kan ikke fokusere på alle områder av loven, men vanligvis noen forskjellige områder. Noen som spesialiserer seg på et bestemt område av loven er spesialist. Spesialister er fokusert på visse typer tilfeller, for eksempel av kriminelle tilfeller. Hvis du velger en spesialist Kontroller at praksis han eller hun innen lov som dekker dine behov. For de fleste juridiske spørsmål som er av en rutinemessig saken kan håndteres av en allmennlege.


For komplekse saker eller tilfeller med en masse penger eller alvorlig kostnader kan spesialist være det beste valget. I de fleste tilfeller vil din advokat henvise deg til en annen hvis de føler at de ikke kan håndtere ditt tilfelle.


Det finnes noen forskjellige typer advokater. Det meste typen advokat refererer til noen særskilt trening i de kan ha hatt eller sin posisjon i rettssystemet, og i hvilken grad de kan praksis lov. En advokat er advokat som kan representere deg i retten og gi deg juridisk rådgivning. Alle advokat har passert en bar eksamen for staten de praksis i og kan håndtere alle aspekter av din sak. En talsmann er noen oppnevnt av retten som ikke er regulert av noen juridisk tilknytning. De kan representere deg i retten.


Conveyancers er advokater som har bestått en eksamen slik at de kan håndtere eiendom saker. Paralegals er ikke faktiske advokater, som de ikke kan gi juridisk rådgivning eller representere deg i retten, men de ofte arbeider side-ved-side med advokater for å samle informasjon og få unna papirarbeidet. Du kan bruke en paralegal til å tegne opp generelle juridiske papirer, som en. Du bør alltid kontrollere advokater utdanning bakgrunnen gjør dem stand til å håndtere ditt tilfelle.


Advokater praksis enten med et firma, eller i en privat office. Bedrifter er store grupper med advokater som arbeider sammen på tilfeller. Med et firma kan du ende opp med å betale større kostnader, fordi du vil ha mer enn én advokat arbeider på ditt tilfelle. Disse advokater også en tendens til å ha mer erfaringen i kompliserte saker, og du er sikker på å få en advokat som har noen spesialekspertise i ditt tilfelle saken. Privat praksis advokater kan ha to eller tre advokater i sitt kontor, men hver håndterer sitt eget tilfeller. Du får vanligvis mer oppmerksomhet som arbeider med advokater fra en private kontor. Valget mellom en fast eller privat praksis er helt opp til deg.


Skille mellom ulike typer advokater kan være forvirrende, så aldri være redd for å spørre spørsmål før du velger din advokat. Kontrolle at de har bakgrunnen i utdanning og erfaring til å håndtere ditt tilfelle. Hvis du har et komplisert sak som du virkelig trenger å sikre at kan de gjøre en fullgod jobb for deg. Å være utdannet før du går inn på kontoret for advokater er den beste måten å kontrollere at du valgte den riktige advokaten.

No comments:

Post a Comment