Wednesday, June 20, 2012

Advokat - reklamerer rettferdighet

Hvis du står overfor juridiske problemer kan du bruke tjenestene til en advokat. I slike tilfeller anklage av begår en kriminell handling, en prosess eller motstående trakassering på kontoret, kan du leie en advokat. Andre situasjoner der du trenger advokater er: å kjøpe eller selge fast eiendom, å etablere en ny virksomhet, sivilstanden problemet, beskatning utsteder, arrestasjon, ulykker, personskader eller skade på eiendom.


Det er viktig å velge riktig advokat for deg selv. Det anbefales å ringe opp flere advokater før skuffen på den endelige. Rette opp et møte med dem for å få en første inntrykk om dem. Det er viktig å stille spørsmål som den prosentvise andelen av saker ligner på ditt, som er håndtert av din advokat. Når han sist håndtere en lignende sak? Pass Hvis advokaten er kommende med referanser av hans siste klienter. Det er viktig å be om hans avgift-struktur. Spør ham om et grovt anslag over kostnader, i tillegg til en tidsramme for å håndtere tilfelle. Det finnes ulike ordninger som advokatene kan lade. Det er det konsultasjon gebyret som kreves når du møter først. De andre modiene er alternativ avgift, flat avgift, hver time rate, henvisning gebyr eller lovbestemte avgift. Finn ut hvor advokaten er lisensiert til praksis. I første intervjuet er det også sannsynlig å bli spurt om informasjon om ditt tilfelle. Du må samle inn alle gyldige dokumenter og informasjon til dette formålet. Du vil også måtte bære disse materialer for møtet.


Det er noen ting du må huske på når du endelig har valgt advokaten. Det er viktig å fortelle alt som angår saken til din advokat. Det kan være tåpelig eller pinlig, men det er verdt det. Tid er stor essensen både for deg og din advokat. Du kan måtte gå som ekstra bit for å gjøre deg selv tilgjengelig for din advokat i diskusjonene som angår saken. I tilfelle det er du som har arkivert Dress, kan du beholde en sjekk på kostnadene. Er advokats kostnad vise seg for å bli mer enn hva du hadde tenkt, og det ikke er å gjøre en god butikk fornuftig? Deretter er et mulig alternativ å melde deg ut av saken.


Du kan også løse din tilfeller av mekling og forhandling ved hjelp av Konfliktpolitikk eller ADR-programmer. Du kan også gå for en self-representation. I tilfelle tvisten har en verdi mindre enn eller lik til en mengde $2500, og deretter kan du løse i hevder en liten domstol.

No comments:

Post a Comment