Wednesday, June 13, 2012

Staten lover av sitron

Hvis du er heldig, kan du kjøpe en splitter ny bil. Hvis din formue tar en tur når du kjøper bilen, og det oppstår problemer med bilen, hva kan du gjøre? Er du dekket under tilstand sitron rett? Kan du bare returnere bilen? Forhandleren, som vil snakke med deg? Hvilke krav må bilen min passe på å bli kalt en "sitron"?


Har du en sitron? Du kan ikke liker noe om bilen, men som kvalifisere ikke som en sitron. Nå, hvis bremsene ikke fungerer eller bilen vil ikke gå inn utstyr, eller det vil ikke kjøre over 30 mph, deretter kan du ha en sitron. Men du må gi produsenten en mulighet til å løse problemet. I de fleste stater utgjør 10 forskjellige defekter i garantiperioden ikke at bilen er en sitron. I enkelte stater gjør en enkelt feil som kan føre til alvorlig personskade bilen en sitron hvis produsenten ikke kan løse problemet innen 1 forsøk. Første regel: holde med alle at kvitteringer og reparere historie.


Staten lover varierer, men en tommelfingerregel er hvis bilen problemet kan ikke reddes med 4 prøver eller bilen har vært ute av provisjon for mer enn 30 dager i løpet av den første år eller 12.000 miles.


Før du kjøper bilen, du burde ha sjekket ut bilens Reparer historie. Visste du sjekke hvor VIN på noen populære nettsteder for å se om bilen var i en ulykke?


Produsenten må ikke Erstatt eller refusjon bilen hvis mangler ikke svekke bruk og verdien av bilen eller betingelsen av bilen var knyttet til kundens misbruk, forsømmelse eller ikke autoriserte forandringer. Være forsiktig, som du kan få deg inn i en pickle.


En advokat som er kjent med staten sitron lover kan hjelpe deg å fastslå en rekke problemer som om bilen var skadet på leveringstidspunktet. Var det svindel eller bedrag i din finansiering papirene? Var reparasjoner forsøkte på forhånd for å dekke opp defekter? Advokater gå gjennom en ekstrem undersøkelse på kjøretøyet ditt for å kontrollere hvordan disse elementene påvirket din verdi, sikkerhet, eller bruk.


Advokaten vil sende inn en detaljert redegjørelse til produsenten, vanligvis når ansette en ASE sertifisert mekaniker å gå over bilen. Visste du at de bensinstasjoner, verksteder bruker flere bestillinger? De har en for deg å se på, men de har også en for teknikeren. Hvis problemene er for vanskelig å løse, kan de bli fortalt ikke å reparere bilen. Din advokat vil dra alt dette ut foran produsenten eller dommer, hvis det er nødvendig.


Oppsummert forstår du nå at hvis din maling er peeling, så du trenger ikke en sitron. Hvis din bremser virker ikke, og dealeren kan ikke reparere dem, kan du ha en sitron.

No comments:

Post a Comment