Monday, June 18, 2012

Når du dør, hva gjør en vilje?

Jeg vet det kan høres enkelt, men det er ting som gjør en vilje og enkelte ting som den ikke kan gjøre. Fleste har ikke en vilje og selv ønsker ikke å snakke om det, siden det er knyttet til døden. Mange mennesker ikke engang Livsforsikring, enten. Jeg hadde en sjef som ble talt til hans revisor én gang, "Hvis jeg dø-" startet min sjef, og hans revisor sa: "det er ingen"Hvis", det bare"Når". Vi alle vil dø, og det ville være fint å ha en vilje til å hjelpe familien din til å bestemme hva du skal gjøre med penger og eiendeler.


Hvorfor trenger du en vil? Ville du heller tinglysing domstoler avgjøre skjebnen til din barn? Domstolen beslutter hvor barna er sendt for foster bekymre. Det burde være nok til å skremme deg ut av deg skoene. Retten vil også bestemme hva som skjer med dine eiendeler. Ja, alle ting og penger. Så du kan ha penger og et fint hus, deretter alle borte, og barna blir sendt til staten hjem.


Jeg vet det høres tøffe. Så hva kan en vil gjøre for meg?


Først, en vil kan indikere hvor dine eiendeler og egenskapen gå. Du kan også kalle en som guardian for barna og deres eiendom. Du kan også kalle en executor til å administrere vilje. Du kan gi denne executor krefter og kompensasjon for å ta vare på din eiendom.


Men her er vanskeligste-en vil kan ikke overstyre noe med en navngitt betalingsmottakeren. Din Livsforsikring har for eksempel en mottaker som ble etablert på tidspunktet du skrev policyen. Også, kan ikke en vil erklære ugyldig vilkårene i en tillit du har opprettet.


Så hva gjør du? Opprette innholdsliste for dine eiendeler som vil passere gjennom vilje. Som sjekker kontoer, CD'S, aksjer, obligasjoner, eiendomsmegling, etc. Disse kalles tinglysing eiendeler. Nonprobate eiendeler inkluderer ting som din Livsforsikring. Disse elementene har navngitt beneficiaries.


Lag en liste over dine beneficiaries og bestemme hva du vil de skal ha. Hvis du har barn fra din gjeldende ekteskap, så beslutningen ville trolig være svært enkelt-gi varene til din ektefelle. Hvis du har barn fra et tidligere ekteskap, planlegge nøye og liste over dem, så vel som deres forhold slik at iverksetter har ingen spørsmål og forhåpentligvis vil begrense noen fordi vilje.


Jeg håper dette ga deg en ide som hvorfor en vilje er en viktig planleggingsverktøy ikke for deg, men for din familie. Du gjør ikke en vil selv, som du vil være død, du gjør en for din overlevende.

No comments:

Post a Comment