Tuesday, June 19, 2012

Hvis du er utsatt for en hunden Bite eller andre dyr angrep I New Jersey, trenger du å vite dine rettigheter

Hunden biter /Animal angrep - oversikt


I New Jersey, det er tusenvis av mennesker bitt av dyr hvert eneste år. Hundene er ansvarlig for de fleste angrep som fører til skade. I nesten alle tilfeller i New Jersey, har en person bitt av et dyr en lovfestet rett til erstatning for skader.


Vanligvis er det fra dyrets eier, men det er andre som kan bli funnet like ansvarlig.


Hva du gjør hvis du har blitt bitt


Søk legehjelp umiddelbart. Hunden biter kan forårsake skade, særlig hvis huden er brutt. En ubehandlet dyr bite kan raskt føre til alvorlig infeksjon hvis dyret hadde sykdommen.


Jeg antar du allerede har mottatt legehjelp. Hvis ikke, må du gjøre det nå. Deretter, ville det være lurt å tenke på å konsultere med en advokat for å oppdage den beste løsningen.


På dette punktet må du bestemme to ting.


1. Har du et juridiske krav?


Og


2. Hvilke skader er du kjøpedyktig komme seg som et resultat av din skade?


Ditt tilfelle evaluering


Du kan finne ut om du har et krav, vurdere våre New Jersey hunden bite advokater om det dyr, eieren var uaktsom og indirekte forårsaket din skade.


Hvor mye kompensasjon kan du forvente?


Omstendighetene rundt angrepet er åpenbart forskjellige i alle tilfeller. Det er derfor viktig å nøyaktig bestemme hvem som er ansvarlig for en dyr bit.


Dette er hvorfor det er viktig for deg å snakke med en advokat for å finne ut av alvorlighetsgraden av angrepet. Mengden kompensasjon du mottar avgjøres i stor grad av hvilke parter som ansvarlig og ressursene som er tilgjengelige for å dekke dine skader.


Du kan ha rett til erstatning for en rekke forskjellige grunner. For eksempel:


Medisinsk regninger · Smerte og lidelse · Tapt lønn · Mentale kval · Emosjonelle nød · · Med psykiske skader Muskel på et ben og mange flere!


Det har vært tilfeller der offeret er tildelt STRAFFERETTSLIG skader for å straffe faktisk en dyr eier for uvøren eller tilsiktet oppførsel.


For eksempel, demonstrere en sak der eieren er fullstendig klar over en aggressiv dyr oppførsel og tillater recklessly dyret kjøre løs total ignorering for velferd av andre.


Bør dette tilfellet gjennomføres? og er det verdt tiden og innsatsen?


La oss innse det. Søksmål er dyre, tidkrevende og krever en enorm mengde arbeid. I motsetning til andre former for personskade tilfeller i New Jersey er dyr biter ganske enkel.


New Jersey er en "strengt ansvar tilstand." Hva betyr dette for deg hvis du er et offer?


Det betyr at eieren "skal være ansvarlig."


Det vil si et direkte sitat fra New Jersey stat vedtekt 4: 19-16.and etterlater lite rom for tolkning.


Legg merke til vedtektene ikke si, "kan være", "kan være" eller "bør være." Det er ettertrykkelig. Det sier, "Skal være LIABLE."


Det er enda unødvendig å bevise eieren uaktsom. Hvis hunden biter i New Jersey, er eieren ansvarlig flate ut.


Hvor mye kompensasjon som du mottar, er i stor grad avhengige av alvorlighetsgraden av skaden og enda viktigere, hvordan articulately din advokat nærmer seg og presenterer tilfelle.


Det er imidlertid noen omstendigheter der eieren av dyret er ikke ansvarlig. For eksempel, hvis hunden var forsettlig provosert, taunted eller teased forårsaker et angrep eller bite.


En annen mulig årsak som er en eier ikke vil være funnet culpable er at hendelsen skjedde mens offeret var adgang på en riktig bokførte eiendom.


I "perfect world" fortjener et beløp av skade som er forårsaket av et dyr håndteres. Men i den "virkelige verden" må du og din advokat bestemme Hvis kravet faktisk vil resultere i en gunstig utfallet.


På slutten av dagen har tilstrekkelig verdi? Er det verdt suing et familiemedlem, venn eller nabo, vurderer sosiale ramifications?


Dette er et spørsmål som kan kun bli besvart via forsiktig evaluering og er en av de første tingene du bør vurdere og diskutere med din advokat.


Pass på at din advokat er ekspert på avsløre mulig kilder for kompensasjon for dyr angrep som du kanskje aldri har vurdert.

No comments:

Post a Comment