Friday, July 20, 2012

Søksmålet kontanter avanserer--Ting du bør vurdere

I de senere år har folk som har vært involvert i personskade ulykker oppdaget at de kan motta søksmålet kontanter forhånd mot inntektene de til slutt mottar fra en personlig skade-ulykke betalingsdato. For personen som er skadet nok fra en ulykke å ikke kunne arbeide og tjene til livets opphold, kan søksmålet kontanter forhånd gi en svært betimelig økonomiske løsningen på kontantstrøm problemene personen kan nå står overfor. Likevel er det alltid lurt å vite på forhånd hva en person er får seg inn i før de bruker for et kontant forskudd for søksmålet.


Søksmålet kontanter forhånd er ikke et lån, men en deltakelse i en juridisk oppgjør for personskade. Hvis skadde offeret som mottar søksmålet cash forhånd for uansett grunn ikke får en kontant oppgjør fra sin sak, de skylder ingenting, og selskapet som leverer søksmålet cash forhånd mottar ingenting. Dette betyr at, som alle underwriter leverandør av søksmålet cash forhånd må bestemme hva sannsynligheten er til slutt motta betaling for kontanter de gå videre og lade tilsvarende. På grunn av karakteren av søksmålet cash forhånd gjelder normal renter ikke, slik at leverandøren vil mest sannsynlig betalt mer for søksmålet cash forhånd enn en tradisjonell utlåner ville.


Gebyrer for søksmålet kontantuttak kan variere betydelig. Typisk avgifter for automotive tilfeller er 3.0% per måned og for medisinsk malpractice tilfeller 5.5% per måned. Likevel er det ikke uvanlig at noen selskapene til å kreve en lav inngangsavgiften å få virksomhet gjennom døren og deretter lade ekstra, skjult avgifter til personskade ulykke utsatt.


Mange selskaper sier de vil gi søksmålet kontanter forhånd innen 24-48 timer, men faktisk program ganger kan variere, og er underlagt omfanget av dokumentasjon som kreves fra personskade ulykke utsatt sammen med andre faktorer. Og det er viktig å innse at et selskap som godkjenner et program for raskt kan lade klienten gjennom taket for å kompensere for sine mindre enn strenge underwriting krav.


Bransjen om å tilby søksmålet kontantuttak til personskade ulykke ofre har også sin andel av meglere. En person er best av hvis de kan finne et selskap som gir faktiske finansiering for søksmålet kontantuttak og håndtere dem direkte. Ellers mottar gebyret at en megler avgifter vil bli lagt til gebyret leverandøren av søksmålet cash forhånd fra personskade ulykke utsatt.

No comments:

Post a Comment