Friday, July 6, 2012

Business enhet feil � strafferettslig opptreden og uavhengighet

I denne alderen av informasjon forstå de fleste små bedrifter de trenger beskyttelsen fra et firma eller et begrenset ansvar selskap. Slik beskyttelse, men kan ha gått tapt skjønt bestemte handlinger.


Kriminell handling


Opprette en forretningsenheten bare beskytter en bedrift og aksjonærer fra sivilrettslig ansvar. Sivilrettslig ansvar oppstår fra en kropp av statlige og føderale lov som tillater kompensasjon for påståtte wrongs. Disse wrongs kan oppstå i form av uaktsomhet, kontraktsmessige brudd og så videre. Hvis en enhet er funnet civilly ansvarlig, det må betale erstatning, men ingen fengsel tid er involvert.


Verken et aksjeselskap, begrenset ansvar selskap eller en enhet vil beskytte noen fra straffansvar. Krav til det motsatte publisert på ulike web-områder er bare galt. En person som danner en bedrift å foran for en ponzi ordningen eller lure å svindle forbrukere kommer til å motta ingen beskyttelse fra strafferettslig forfølgelse. Hvis du er i tvil om dette problemet, kan du ganske enkelt vurdere de siste dommer av Tyco og Enron-ledere.


Stående fra hverandre


Både selskaper og selskaper begrenset ansvar anses å "stå fra hverandre" fra sine investorer for juridiske formål. Begge enhetene er i hovedsak ansett for å være "personer" under loven. Denne juridiske fiction er, selvfølgelig, hva gir opphav til aktivum beskyttelse element i begge enheter. Dessverre mange små bedrifter ikke forstår dette skillet og miste aktivum beskyttelse når de trenger den.


For å opprettholde aktivum beskyttelse fordelene av et foretak, må du behandle den som uavhengig. For eksempel, eier du ikke"" en corporation. Slike erklæringer kan komme tilbake å hjemsøke deg når en saksøker advokat presenterer dem i retten da argumentere for entiteten er en humbug. Hvis du vil unngå dette problemet, kan du bare si du er presidenten av virksomheten enhet eller hva plasserer du holder.


Til slutt


Danner en forretningsenheten er et nødvendig tiltak for de fleste små bedrifter. Når entiteten er dannet, kontroller at du følger de nødvendige formell rutiner for å vedlikeholde aktivum beskyttelse.

No comments:

Post a Comment