Wednesday, July 4, 2012

Er du tenker registreringssystem For konkurs beskyttelse?

Konkurs oversikt


Konkurs, når du kommer rett ned til den, er prosessen som gjør at de som ikke kan betale sin gjeld får en ny start.
Gjør det mulig for noen av eller alle disse gjeld å være utladet eller omorganisert. Enkeltpersoner eller bedrifter kan fil konkurs.


Det gjør det mulig å rense skifer og får en 2dre sjanse med din økonomi. I de fleste tilfeller inneholder konkurs en rettferdig metode for kompenserende kreditorer også.


Konkurs prosessen trenger ikke være din verste mareritt. Det er imidlertid visse krav som må oppfylles. Du vil være nødvendig å inngi en liste over alle utestående gjeld og en fullstendig liste over din
eiendeler. Dette gjøres ved hjelp av din advokat gjennom føderale domstolene.


For å gjøre denne prosessen enklere å forstå, faller "Eiendeler" inn i to kategorier.


De er: fritatt og Non-fritak


Fritatt eiendeler er egenskapen eller eiendeler som du ikke har du bruker til å betale gjeld du har pådratt.


Med andre ord, unntatt eiendeler er av tabellen (ikke i spill) og kan ikke bli berørt av kreditorer.
I de fleste tilfeller inkluderer en viss mengde egenkapital i hjemmet, og noen av egenkapital i et kjøretøy. For det meste, anses dine klær og andre personlige elementer fritatt. Dette inkluderer ikke dyre smykker, pelsverk og de store gutta leketøy.


Deretter vil du bli tildelt en "trustee" av føderale konkurs retten til å administrere betaling av gjeld.


Din gjeld også faller inn i to kategorier.
De er: sikret gjeld og usikret gjeld.


En sikret gjeld er en der kreditor beholder en "sikkerhet interesse". Oftest er det samme egenskapen som ble kjøpt med kreditt at kreditor utvidet.
Sikret gjeld opptar første posisjon. Dette betyr at de har prioritet over ikke-sikret gjeld, og må være fornøyd først.


Hvis du ikke kan betale sikret gjeld, har kreditor opsjonen å repossess bolig og selge den. Hvis det er noen "kort fall", at gjenstående gjeld er nå vurdert usikret. Det går ikke bort, det er bare endret fra sikkert til usikret.


Når du har arkivert for beskyttelse, vil domstol utstede en "automatisk opphold". Dette stopper kreditorer i deres spor. De kan ikke ta flere tiltak mot deg utover konkurs.


Dette tillater deg å avverge forestående repossessions og foreclosures.


Kapittel 7


I kapittel 7 konkurs liquidating du faktisk dine eiendeler. Dette betyr at du bare har tillatelse til å holde "fritatt" egenskapen. Gjenstående-fritak-eiendommen vil bli solgt til høystbydende. Utbyttet av salget på utestående gjeld. Shortfall eller beløpet igjen ubetalte ved salg er deretter utladet.


I kapittel 7 konkurs finnes det noen gjeld som ikke er dischargeable. De inkluderer skatter, tilbake barnet støtte, DWI, bøter og studielån.


Kapittel 13


I kapittel 13 konkurs du prøver å gruppere på nytt, recoup, og komme tilbake på sporet. Det er kjent som den "reorganisering konkurs for enkeltpersoner."


Enkeltpersoner som ønsker å betale sin gjeld over en periode på tre til fem år fil kapittel 13 konkurs.


Kapittel 11


Kapittel 11 konkurs brukes vanligvis som verktøyet reorganisering for bedrifter. Denne typen konkurs er attraktive Hvis du eier "ikke-fritak"-egenskapen som du vil beskytte.
Kapittel 11 vil også hjelpe deg å fange opp på regninger som har falt i etterskuddsvis. Det blokkerer effektivt en forestående repossession eller foreclosure.


Ikke alle er berettiget til en kapittel 13 konkurs. Du må ha en pålitelig inntektskilde som er tilstrekkelig til å betale rimelige hverdagens utgifter og fortsatt har en mengde positiv kontantstrøm som du begynner lønner seg siste veksler som forfaller.


Hvis du arkiverer et kapittel 13 er du pålagt å sende en plan for å betale tilbake din gjeld som inkluderer en angi tidsramme og beløp skal nedbetales. Etter godkjenning av konkurs court er begge parter (skyldnere & kreditorer) forpliktet til å godta vilkårene i rekkefølgen


Hva du skal gjøre nå


Velge din konkurs advokat er en viktig beslutning.


Denne prosessen i begynnelsen kan du evaluere og bestemme den beste løsningen. Denne diskusjonen er også din mulighet til å tilfredsstille deg selv at Jersey rettferdighet sponsing advokat honorar er rimelige for din sak.


Jeg gjør en riktig beslutning?


I alle sannsynligheten du er stresset og følelsen presset til å søke profesjonell hjelp med din økonomi.
Din beslutning om å se etter en erfaren konkurs advokat kan være best økonomisk beslutning du har gjort i lang tid.


Trappene selv begynnelsen å konsultere med en advokat tar enorme motet. Du kan selv tenke om sliter gjennom alt rotet på egenhånd. Som kan være en veldig ensom bane.


Før du foretar beslutningen om å dra det alene, spør deg selv noen spørsmål. Hvis to eller flere av disse er du, kan det være det perfekte tidspunktet å søke tjenester av en profesjonell konkurs.


Er du:


motta støtende eller truende telefonsamtaler fra folk du skylder?


betale Minimumsbetalingen som er mulig på ditt kredittkort?


tar ut en lønning lån? (som for øvrig er ulovlig i NJ)


tigge for lån fra familie og venner?


ferd med å miste jobben?


bak i skatt?


få varsler om foreclosure?


bak i barnet støtte eller alimony?


gambling for å prøve og gjøre slutter møte?


syk og ikke kan selv gå på jobb?


Hvis svarene indikerer at du er i finansielle dypt vann, konkurs kan være den beste løsningen, men du vil aldri vite sikkert til du får råd hos en advokat.


Hvordan påvirker konkurs livet? Konkurs-advokat vil kunne forklare noen svært viktige hensyn.


Hva skjer etter konkurs?


Hva vil livet bli?


Vil jeg noensinne kunne få kreditt på nytt?


Hvordan jeg bor innen et budsjett?


Hvordan starter jeg over?


Hvordan gjenoppbygger jeg min kreditt?


Hvis disse MAS spørsmål er på hjertet, så er en konkurs advokat riktig for deg.


Det er sant. En konkurs kan være en vedvarende kilde til blemishes på kreditt-rapporten i opptil 10 år.
Den gode nyheten er at du kan starte å reetablere din kreditt øyeblikket ditt tilfelle er lukket.


Hvor god er din nåværende rapport? Det er sannsynligvis allerede lidelse konsekvenser av sen betaling, delinquencies og alle andre kjente kreditt rapporten uorden.


Tenk på dette. Kreditten din poengsum kan faktisk forbedre grunnet eliminering av de fleste av din gjeld. Långivere tror faktisk at du er en bedre kredittrisiko nå siden de vet at du ikke kanskje fil konkurs igjen for en annen seks år.


På ca 18 måneder til 24 måneder i konkurs vil du også kunne kvalifisere for en ny hjem lånet, hvis du er i stand til å komme opp med en minimum nedbetaling sikkerhetskopiert med bevis av inntekt som støtter tjenesten gjeld.


Auto lån er tilgjengelig for personer på utslipp av din eksisterende gjeld. Og tro det eller ikke du vil begynne å motta tilbud for kreditt nesten umiddelbart. Men "advarsel" er watchword på denne kritiske punktet i tid.


Tilbud om kreditt kunne ha vært hva fikk du i vanskeligheter i utgangspunktet.

No comments:

Post a Comment