Tuesday, July 17, 2012

Entreprenør General ansvar forsikring I California

Under en entreprenør General ansvar forsikring i California, er forsikringsgiveren ansvarlig for å betale saksomkostninger av en bedrift i en dekket ansvar krav eller søksmål. Dekket ansvar krav inkludere legemsskader, skade på eiendom, personskade og annonsering skade (skade fra bakvaskelse eller falske annonsering). Forsikringsselskapet dekker også kompenserende og generell skader. STRAFFERETTSLIG skader som ikke dekkes under entreprenør General ansvar forsikringspoliser fordi de anses straff for forsettlige handlinger.


I dagens litigious samfunn, kan selv små ulykker medføre store søksmål. Det er derfor entreprenør General ansvar forsikring i California, sammen med egenskapen og Arbeiderens kompensasjon forsikring er avgjørende for virksomheten om små eller store. Entreprenør General ansvar forsikring i California beskytter eiendelene i et selskap når det er saksøkte for noe den gjorde eller ikke gjøre for å forårsake en skade eller skade på eiendom.


Entreprenør General ansvar forsikring i California kan kjøpes separat eller som en del av en bedriftsleiar politikk (BOP). En egenskap for BOP-pakker og ansvar forsikring i én policy; imidlertid er ansvar dekning grensene generelt ganske lav. Bedrifter som trenger mer dekning vanligvis kjøpe ansvar forsikring som en egen politikk. Mengden dekning en bedriften trenger, er avhengig av et par faktorer. Først av alt er oppfattet risiko. Bedriftseiere bør først vurdere hvor mye av risiko forbundet med sin virksomhet. For eksempel er et firma som produserer tunge maskiner en større risiko for å bli saksøkte enn et selskap som produserer sengetøy og trenger derfor mer ansvar forsikring. En andre faktoren er staten som du opererer. Bedrifter som opererer i stater med en historie av belønner høy skade beløp til saksøkerne vanligvis trenger å bære ansvar forsikring med høyere begrensninger for trykkfargedekning. En forsikringsmegler kan tilby veiledning i dette området.


Å ta forholdsregler før en ulykke kan bidra til å holde ditt ansvar og ditt Bilforsikring priser ned. Alle bedrifter kan ta visse skritt for å redusere sjansen for et forsikringskrav for ansvar. Du kan for eksempel angi en høy standard for produktet kvalitetskontroll.


Kontroller at alle selskapet poster er fullstendig og oppdatert. Pass på at ansatte er riktig utdannet. Få Sikkerhetstips for din type forretningsvirksomhet fra forsikringsselskapet. Koblingen nedenfor er et foreslått nettsted for mer informasjon om entreprenør General ansvar forsikring i California.

No comments:

Post a Comment