Thursday, July 19, 2012

Ansette en kriminell advokat

Det finnes en rekke situasjoner i livet når du skal bestemme om du skal leie en advokat. For eksempel, hvis du kjøper et hus eller har problemer med å betale regninger, ansette en advokat kan ikke være en nødvendighet, men det er en god idé likevel. Men hvis du er blitt belastet med kjøring under påvirkning, overfall eller noen andre kriminalitet, er ansette en kriminell advokat obligatorisk. Må du sørge for at dine rettigheter er beskyttet gjennom hele juridiske prosessen.


Men hvor skal du begynne, når du håper å ansette en kvalifisert kriminelle advokat? En av de beste måtene å finne en effektiv advokat er å konsultere med familie og venner. Det er ingenting bedre enn en personlig anbefaling, spesielt en som kommer fra noen som ligger i nærheten av du. Imidlertid, der er timene når det kan være vanskelig å få en personlig henvisning. I slike situasjoner kan du vurdere å konsultere lokalt bar tilknytning eller et Internett-område, for eksempel lawyers.com. Internett, faktisk, kan gi en mengde informasjon om individuelle advokater. For eksempel, kan du finne ut om en advokat nivå av kompetanse i straffelov, biografisk informasjon om advokaten er i god stand med linjen, og andre relevante fakta. I tillegg kan online arkiver av din lokale avis inneholde artikler om saker som en bestemt advokat har forsøkt. Du vil leie en advokat med masse erfaring innen straffelov som er involvert i ditt tilfelle, enten det er trafikk offenses, narkotikalovbrudd eller hvit krage forbrytelser.


Neste trinn er å kontakte advokatens office. Hvis en advokat ikke kan møte med deg, på kort varsel, ikke telle advokaten. Effektiv advokater er helt opptatt, så hvis en advokat er kort tid, som faktisk kan være et positivt fortegn. Betale hensyn til hvordan samtalen håndteres av advokats ansatte. Ansatte bør være høflig og være villig til å svare på alle dine spørsmål.


Du bør være klar over det faktum at kriminelle Forsvaret advokater har en tendens til å lade per time. Som et alternativ, kan de kreve en flat avgift foran. Generelt sett bar regler av profesjonell gjennomføring en advokat fra belaste et gebyr for alternativ for en kriminell sak. Siden rettslige gebyrer kan variere, kan du delta i noe sammenligningen handler. Men Vær oppmerksom på at bedre advokatene har en tendens til å kreve mer for sine tjenester. Siden frihet og omdømme er på spill, bør du investere i beste advokaten du har råd til.


Gitt det faktum at kriminelle tilfeller avgjøres ofte gjennom påstand avtaler med en bydel advokat kontor, det kan være viktig for en kriminell advokat å være på gode vilkår med da absolutt, gode forbindelser mellom to kan bare forbedre ditt tilfelle. Derfor vil en advokat som har ganske regelmessig kontakt med nedlagt advokat i fylket som ditt tilfelle ligger. Også, det er en god idé Hvis du leie en advokat som er tilknyttet en gruppe for eksempel den nasjonale forening av kriminelle Forsvaret advokater. Slike en tilknytning viser at din advokat ønsker å holde à jour med nye utbygginger i området på straffeloven.


Før ansette en kriminell advokat, må du be om referanser. Du vil vite hvordan klienter viser advokat ekspertise. Du bør også få en kopi av den advokatfirma brosjyre, så du har en klar forståelse av klærne du arbeider med. Det er også vitally viktig at du hente en kopi av den advokat retainer avtalen slik at du er klar over eventuelle kostnader involvert i å skaffe juridisk representasjon på forhånd.


Til slutt må du velge en advokat som du er komfortabel med, en som virkelig forstår din sak og kan fungere godt på dine vegne. Du finner at en effektiv kriminelle advokat er vel verdt hans eller hennes avgift.

No comments:

Post a Comment