Monday, July 9, 2012

Hvordan du beregner kravskjemaet Nakkesleng

Hvor mye er smerte og ubehag av din Nakkesleng skade verdt? Et rettferdig spørsmål, etter at alle en Nakkesleng skade er smertefullt – slik at du skal bli kompensert tilsvarende. Dessverre, men nivået på kompensasjon du få for følgende skade en ulykke vil være avhengig av en rekke faktorer som variabel.


Nakkesleng kompensasjon krav


Først av variabel faktorene avhenger av hvordan du gjør din Nakkesleng skade hevder. Hvis du gjør en kompensasjon krav direkte mot forsikringsselskapet, så du vil trolig bli kompensert i samsvar med forliket avtalen du gjør med forsikringsselskapet.


Imidlertid Hvis du bestemmer deg å søke råd av en kompensasjon advokat til å håndtere Nakkesleng-kompensasjon, kan deretter du ha rett til erstatning som er kategorisert som


(i) generelt skader og


(2) Spesielle skader.


General skader For Nakkesleng


Den totale verdien som du kan være berettiget til under Generelt Damages er vanskelig å fastslå som det er betalt for fysisk smerte og lidelse (dvs. den faktiske skaden – for eksempel en Nakkesleng nakke skader, eller noe mer alvorlig) at du møter som et direkte resultat av ulykken du hadde.


Du kan også få lov til å kreve for emosjonelle smerte og tap av glede av livet som en del av General skader. Til slutt, hvis smerte og lidelse du støte på som et resultat av din skade fører deg til å lide psykiske lidelser, for eksempel depresjon, så dette kan også bli inkludert i din kompensasjon krav.


Selv om General Damage summer tildelt av en retten vil være avhengig av sine angi guidlelines, detaljene for medisinsk rapporten med informasjon om omfanget av Nakkesleng, faktiske skader forårsaket, og mulig skade den har hatt på din følelsesmessige tilstand vil alle spille en sentral rolle i den Nakkesleng Skadebehandling Krev.


Spesielle skader For Nakkesleng


I motsetning til General Damages, spesielle skader kan festes til en viss grad, og betales til deg som et resultat av du har støtte visse spesielle tap på grunn av ulykken.


Spesielt, spesielle skader betales på tap av inntekter (inkludert potensielle tap av fremtidige inntekter som følge av ulykken) du kan måtte tåle mens du gjenoppretter fra ulykken; Bil utleie utgifter du måtte betale som et resultat av bilen blir på verkstedet; Hvis du har til betale noen til å ta vare på deg mens du gjenoppretter fra din Nakkesleng, kan disse gjenopprettes; og hvis du har betalt for legeundersøkelse oppmerksomheten å behandle skaden, kan du også inkludere disse i kravskjemaet.


Hvis du vil kreve for spesielle skader må du holde en nøye oversikt over alle betalinger som du har gjort, og der det er mulig du må ha mottak.


Forsikring utligning


Hvis du bestemmer deg for at du ikke vil gjøre en Nakkesleng skade kompensasjon hevde gjennom domstolene, må du samtykker til å inngå en avtale for utligning med forsikringsselskapet. I dette tilfellet må du må du lese betingelsene i forliket avtalen veldig nøye som forsikring utligning hevder vanligvis inneholde bestemmelser


(1) at forsikringsselskapet kan betale deg i avdrag, i stedet for en engangs utbetaling av totale;


(2) som når du har betalt Nakkesleng erstatningen ved forsikringsselskapet du ikke kan gjenopprette kravet i fremtiden for å prøve og få litt mer penger og samtykker i å ikke lenger holder forsikringsselskapet ansvarlig for fremtiden prisen eller tap.


Begrenset periode å bringe et krav


Hvis du nylig har lidd en Nakkesleng skade, har du en periode på 3 år fra skadedatoen til for å bringe proceedings domstolen. Hvis du unnlater å bringe din Nakkesleng kompensasjon krav til domstolene denne gangen vil du har forkastet din rett til å gjøre et krav.


Nakkesleng skade advokat


Enten du har lidd en nakke skader, tilbake skader eller bruising, for å vite nøyaktig hva dine rettigheter er bør du søke en konsultasjon med en personskade advokat eller en advokat så snart du kan etter ulykken, og i hvert fall før du godtar å skrive alle bosetningen avtale med noen forsikringsselskapet som de ikke er forpliktet til å fortelle deg hva de juridiske rettighetene er, men også hva kompensasjon du bør være berettiget til.

No comments:

Post a Comment