Sunday, July 22, 2012

Den sanne kostnaden for en DUI

Kjøring mens under påvirkning, også kjent som DUI, er ikke verdt det fordi ikke bare er du i stand til kjøring trygt, men du er også svært sannsynlig å motta en billett. Mens du tenker kanskje mottar en DUI bare må du betale en avgift og prøve å få ut av billetten er en DUI virkelig dyrere enn du kunne ha forestilt.


Motta en DUI kan koste tusenvis av dollar, men det kan også koste deg følelsesmessig, fysisk og andre vil betale også. Så, før du drikke og stasjonen, bør du virkelig vurdere alle mange kostnadene du kan gjøre ansiktet, så vel som effektene handlingene dine har på livet til andre.


Først av alt, gjør en DUI koste mye penger hvis alt som skjer er du trakk over og mottar en billett for kjøring mens under påvirkning. Bilen kan bli beslaglagt, vil du bli ført til fengsel, og du vil motta en billett, så vel som andre avgifter og bøter som kan gjelde for din spesielle situasjon. Dette vil koste deg en pen penny.


Deretter er det emosjonelle kostnadene for en DUI. Du vil sannsynligvis føler skamme og flau, og det er Hvis du bare får en billett. I tillegg kan du vraket kjøretøyet eller kjøretøyet av en annen person, forårsaker mer emosjonelle smerte og lidelse. Hvis du eller andre er skadet du kan stole på betydelig emosjonelle lidelser.


Fysiske kostnader er sannsynlig med kjøring under påvirkning fordi uhell skjer oftere enn ikke. Du kan skade eller drepe deg selv, for ikke å nevne andre. Forestill deg hvordan du vil føle Hvis du føre til deg selv å være lammet eller drepe en annen person? Disse er noen hefty kostnader for drikking og kjøring.


Deretter er det kostnader til andre personer. Din familie vil føle flau og skamme seg hvis du får et DUI sitat, for ikke å nevne Hvis du blir drept eller drepe noen andre fordi du valgte å drikke og stasjonen. Så er det familie og venner av andre personer som du kan skade mens drikking og kjøring. De vil føle seg sint og vondt også.


Selvfølgelig er det en masse kostnader forbundet med drikking og kjøring; de fleste av dem vil endre ditt liv og livene til andre alltid. Så, hvis du ønsker å drikke sørge du kaller en drosje eller i det minste har en utpekt sjåføren å sikre du kommer hjem urørt. Unngå alle kostnadene for en DUI og ikke drikk og kjøre.

No comments:

Post a Comment