Tuesday, July 10, 2012

Er du tenker på å ansette en kriminelle forsvarsadvokat?

Hvis du har blitt arrestert eller anklaget for en kriminell handling som har potensial til fengsel eller fengsel tid, kan du seriøst vurdere å ansette en advokat for å representere deg. Med mindre du ikke tankene muligheten for å tilbringe tid i fengsel, ønsker du sannsynligvis tjenestene av en advokat.


Nesten alle ekspert vil anbefaler på det at en person mot som representerer ham eller henne selv i retten med mindre de er svært kunnskapsrik om feltet av lov; og selv da han eller hun vil fortsatt være motet fra som representerer ham eller henne selv for en kriminell sak. Mindre enn én prosent av mennesker til å representere seg i en kriminell sak. Det store flertallet av folk engasjere seg av tjenestene til en advokat. Det er fordi det er veldig vanskelig for noen å representere ham eller henne selv i retten.


Du ville ikke ha noen uten noe kjennskap til hvordan du gjør hjerte kirurgi gjør en hjertetransplantasjonen på deg, ville du? På samme måte, ønsker du å representere deg selv i retten, og ansikt mulig fengsel tid uten å ha den beste mulige juridiske råd tilgjengelig for deg?


Hvis en person ikke har råd til å leie en advokat utnevner retten som en advokat, vanligvis kalt en offentlig forsvarer. Grunnloven av USA krever en person være utstyrt med juridisk representasjon, hvis de ikke har råd til det. Men det er bare nødvendig hvis en person står overfor en mulig fengsel eller fengsel tid. Hvis en person er bare overfor muligheten for en bot, er domstolen ikke bedt om å oppgi saksøkte med en advokat.


En domstol utnevnt advokat ikke kan koste saksøkte noen penger eller får saksøkte domstolen utnevnt advokat til reduserte priser. Det avhenger av inntekt av saksøkte. Hvis en person ønsker en offentlig forsvarer de vil måtte fylle ut finansielle dokumentene til domstolen å avgjøre om du kvalifiserer til en offentlig forsvarer og også om at de få tjenestene til offentlige forsvarer gratis eller til en redusert pris.


Hvis en person kvalifisert for en redusert pris domstol utnevnt advokat, er det vanligvis alarmert en delvis indigency. Ved avslutningen av sin sak, vil dommeren kreve saksøkte tilbakebetale fylke eller status for en bestemt del av deres rettslige gebyrer. Prisene er vanligvis mye lavere enn de belastet av privat Forsvaret advokater.


Hvis du ikke er kvalifisert for en domstol utnevnt advokat og ansetter en på din egen, hvordan kan du finne en? Personlige anbefalinger fra folk som du vet er nesten alltid den beste måten å finne en advokat. Andre kilder til informasjon til å finne en kriminell advokat er: Internett, gule sider, sivil praksis-advokat, din lokale bar association advokat henvisning panelet (Hvis de har en) og Martindale-Hubbell-publikasjoner.


Martindale-Hubbell-publikasjoner er tilgjengelige på de fleste biblioteker og på Internett. Publikasjonene gjør sitt beste for å vise hver advokat i USA av geografiske område og lister ett eller flere områder av loven advokat som spesialiserer seg på.


Når de skal ansette en kriminell advokat på egenhånd, prøve å intervjue flere advokater før ansette en eller be familie og venner hjelpe deg. Det er viktig å finne en advokat som du er tilfreds med å diskutere alle aspekter av din sak med. Noen Forsvaret advokater tilbyr en ingen kostnader personlig intervju konsultasjon. En ting å huske når de skal ansette en advokat: Kontroller at du leie en advokat som spesialiserer seg i ditt område på straffeloven.


De fleste advokater vil kreve en up-front retainer gebyr som kan være et betydelig beløp avhengig av kriminelle saken som du har.


Noen advokater betalt en fast avgift for håndtering av en bestemt type sak. Men det er mer vanlig for en advokat å lade per time. Noen advokater som kostnad per time vil sette en cap avgift for saken. At betyr en sum vil være enige om, som er den høyeste utgjøre saksøkte har å betale. Hvis timekostnader nå denne angi beløpet, avsluttes advokaten som representerer saksøkte gjennom til ferdigstillelse av saken uten lading noe mer penger.


Selv om alternativ avgifter, som er der en advokat bare får betalt hvis han eller hun vinner saken, er vanlig med enkelte typer sivile saker, brukes de ikke med straffesaker saker. Alternativ avgifter anses uetisk og tillates ikke i straffesaker saker.


I tillegg til å vite hva avgifter vil bli betalt av en advokat, trenger en saksøkte også å vite hvilke tjenester disse avgiftene dekke og ikke dekk. Avgifter som kostnad av ekspert vitner er vanligvis ikke inkludert i normal avgifter av en advokat.

No comments:

Post a Comment