Saturday, July 7, 2012

Business navn � hvordan du henter en fra et juridisk perspektiv

Et firmanavn, kan være en stor faktor i ultimate suksess eller svikt i entiteten. Dessverre mange mennesker ikke gi mye tanke å det før du går fremover. Det er mange faktorer å vurdere inkludert noe minneverdig, et navn som er relatert til ditt område av arbeid og, potensielt, tilgjengeligheten av landeiendommen navnet.


Gift?


Velge et bedriftsnavn er som gifte. Du er nødt til å holde fast med den til bitter end. Det er anslått at et prospekt vil måtte se din annonse og firmanavn minst 21 ganger før du gjør forretninger med deg. Når de assosierer virksomheten din med et bestemt navn, vil gjør en endring være katastrofale. Når du plukke noe, kan du holde fast med den.


Navngi bedriften


Hvis du kommer til å være gift med virksomhetens navn, må du Kontroller at bruden allerede ikke er gift med en annen suitor. Det er fire betydelige problemer å vurdere.


Først må du finne ut om navnet allerede brukes i staten. Statssekretær kontrollerer navnene på alle selskaper, LLCs og partnerskap. Mest har også et webområde der du kan utføre søk på navn. Selv om du er et eget eierskap, bør du sjekke navnet mot dem som allerede er registrert i databasen tilstand. Hvis navnet som brukes, vil du måtte vurdere et alternativ.


Antar det må navnet ble sendt med statssekretær, bør du sjekke det mot eksisterende varemerker fil med Patent og Trademark Office. "PTO" vedlikeholder en online database. Som med statssekretær, kan du utføre et online-søk for å sikre at ingen annen virksomhet er å bruke den.


På denne dagen og alder, innlemme mange bedrifter et web-område som en del av deres forretningsmodell. Hvis du er i denne båten, må du kontrollere om virksomhetens navn er tilgjengelig som et domene. Hvis det er det, bør du registrere den umiddelbart. Hvis ikke, kan du endre virksomhetens navn på nytt eller fokusere på et domenenavn Innlemming din tjeneste eller et produkt i stedet for virksomhetens navn.


Unngå problemer


Virksomheten kan bli ødelagt hvis du ikke ta disse forholdsregler skritt. Forestill deg den negative virkningen på bedriften din hvis navnet har å bli forandret tre år ned linjen. Ta en pust før du velger et firmanavn. Som en ektefelle, kan det være en god eller dårlig valg.

No comments:

Post a Comment