Saturday, July 14, 2012

Mesophelioma ofre: Kampen For dine rettigheter!

Noen tiår siden hundrevis av bygningsarbeidere LED av asbestos eksponering på deres arbeidsplasser. I dag, sliter et stort antall disse menneskene med ondartet Mesophelioma. Det er en periode av 20-50 år mellom den første eksponeringen og utviklingen av sykdommen. Diagnostisering av Mesophelioma er ganske vanskelig fordi første symptomene er svært lik de fra en vanlig influensa.


Folk diagnostisert med ondartet Mesophelioma sa vanligvis at forventet overlevelse er bare fra åtte til tolv måneder. I denne perioden er behandlinger og spesielle bryr seg å lindre smerten nødvendig. Når du er på gang, er det en mulighet for en operasjon som kan ta ut kreft. Hvis ikke, kjemoterapi (tar stoffer for å bekjempe kreft) og strålebehandling (med høydosert røntgenbilder for å drepe kreft celler) er de eneste valgene som forhåpentligvis vil hjelpe offeret. Disse behandlingene er ganske dyrt. Verre av tilfellene, vil han/hun dø før juridiske tiltak er innført.


Hvis en av disse situasjonene foregår, må pasienter, samt deres familier se etter rettferdighet og rettferdig løsning på dette problemet. Måtte håndtere smerte og lider av sykdommen er nok; Det er ganske urettferdig å være i posisjon for å håndtere økonomisk presset skyldes høy monetære kravene til behandlinger av denne sykdommen. Det er derfor pasienter må vite at de kan angi en juridisk sak mot deres tidligere arbeidsgivere helst.


Hvis Mesophelioma offeret did not file en sak som fremdeles er i live for en slektning kan ta den "fullmakt", betyr dette at han/hun kan gjøre juridiske beslutninger på vegne av offeret. Dette bør gjøres rett etter dødsfallet av offeret, fordi fHvis begrenser hvor mye tid du har til fil søksmålet. I mange stater er det bare ett år til filen søksmålet.

No comments:

Post a Comment