Tuesday, July 24, 2012

Er du et offer? Klassen Aksjonen kan være et alternativ til å gjøre det alene

Klassen aksjonen prosess kan være sammenlignbare til klubben i hånden av David som handler om å drepe Goliat, eller i dette tilfellet en gigantiske corporation.


Kanskje "drepe" er for sterkt et ord. Uansett, klassen aksjonen prosess er et effektivt verktøy (når wielded av en erfaren profesjonell), som kan gi et stort selskap masse hodepine.


For å begynne, la oss definere nøyaktig hva en klassen aksjonen prosess er og hva det oppnår.


I teorien er klassen aksjonen-enheten en praktisk måte for en tilsvarende ligger gruppe mennesker å band sammen med felles mål bli kompensert for noen form for skade. Det kan være en legemsskader, men i de fleste tilfeller er det økonomisk skade.


Det attraktive elementet i en klasse handling sort er som det muliggjør en individuell eller liten gruppe mennesker (som individuelt har lidd lite), for å bringe til lys en gigantisk samlede tap.


En av de betydelige problemene "klassen aksjonen" løser er prohibitive kostnaden for en person som bærer bekostning av å bringe saken til lys på egne vegne.


En person er forståelig nok avskrekket fra å forfølge et krav ved kostnaden av sort, sammenliknet med forventede utvinningen. Men i en klassen aksjonen situasjon kostnadene ved søksmål er født ved advokatene for saksøkerne. I nesten alle tilfeller er mislykket saksøkte tvunget til å kompensere advokater.


Her er noen vanlige scenarier der saksøkerne kan begynne et klassesøksmål.


Ansatte i et selskap har lidd fra kontinuerlig rase, alder eller kjønn diskriminering.


Et selskap kan være ansvarlig for forurensende en andre maskiner med giftige kjemikalier eller andre miljømessig usikre forurensende stoffer.


Et farmasøytisk firma distribuert stoffer som ble funnet for å være farlig eller hadde undisclosed bivirkninger som skadet flere personer.


En produsent forårsaket iboende usikre eller defekt produkter å nå forbrukeren og forårsake skade.


Forbrukere som er tvunget til å betale oppblåst priser eller var ulovlig og urettferdig ladet uautorisert avgifter.


Investorer som var utsatt villedende praksis i forbindelse med kjøp av aksjer og andre verdipapirer kan ha et krav.


Essensen og områder av argumentet kan variere enormt i en bestemt sak. Imidlertid finnes to variabler i hver klasse handling. De er, de omstendigheter og klager er like eller felles for alle medlemmer og klippe antall saksøkerne gjør det umulig å få tilfeller individuelt før retten.


Hvis noen av scenariene ovenfor gjelder prakt, eller hvis du er usikker på om ditt tilfelle kvalifiserer som et klassesøksmål, bør du kontakte en hederlig klassesøksmål Law Firm.

No comments:

Post a Comment