Wednesday, July 18, 2012

Ingen seier ingen gebyr krav advokat - fordeler av Appointing?

Hvis du ikke allerede er klar over det, en verden av personskade er awash med en ny buzz-uttrykk: no vinne noe gebyr-krav. Det er imidlertid ingen seier ingen gebyr, og enda viktigere, hva er fordelene med å oppnevne nei vinne ingen gebyr krav advokat?


Opprinnelse


Med spiralling kostnadene for juridisk bistand postetikk UK treasury, besluttet den britiske regjeringen at tiden har kommet for å introdusere en ny metode ved hvilken kompensasjon jurister kan betales for personskade krav, og dermed redusere belastningen på dem. Alternative avtalt og satt i drift i 1998, vinne no ingen gebyr-krav.


Hva betyr det?


I utgangspunktet en ingen seier erstatningskrav ingen gebyr er tilgjengelige for alle som mener de har grunn til å gjøre en personskade kreve for kompensasjon. Under ordningen betinget avgift er en ulykke advokat som representerer du i personskade krav kun berettiget for betales hans avgifter hvis han faktisk vinner saken.


Hvorfor ville en kompensasjon advokat godtar slik ordning?


Under loven, hvis du vinner din personskade kompensasjon krav, er erstatning-advokat rett til å kreve hans utgifter og avgifter fra motstanderen. Som et resultat, hvis din advokat mener ditt tilfelle har fortrinn, vil han være villig til å arbeide for deg gratis, trygt i visshet om at han vil bli betalt for sitt arbeid av motstanderen når han vinner saken.


Er det noe jeg må være klar over?


Ja; noen ganger en ingen seier ingen gebyr advokat vil prøve å gjøre du samtykker i å betale sin avgifter med den begrunnelse at du kan bli tilbakebetalt av motstanderen når du vinner saken. Du bør imidlertid huske på som domstolene bare betaler du for rimelig avgift kostnadene for din advokat – så hvis du godtar slik ordning det er en mulighet for at du ikke får 100% kompensasjon du rettmessig rett til.


Du må også huske på at hvis du mister din påstand om personskade, selv om du ikke vil være ansvarlige for gebyr som din egen advokat, du kan holdes ansvarlig for avgifter av motstanderen og selv, muligens retten avgifter. Så, hvis du kommer til å bruke tjenestene til en ingen seier ingen gebyr kompensasjon advokat du må kontrollere at du spørre ham som må betale hvis du gjør skje å miste tilfelle.


I denne forbindelse, vil en god ulykke advokat fortelle deg at de har tatt ut forsikring for å dekke dette scenariet. Hvis din advokat ikke har imidlertid tatt ut forsikring, bør du oppfordre ham å gjøre det – som jurister og domstol avgifter er dyrt og kan lett bli dekket med en minimal premie betalt til et forsikringsselskap.


Hva er fordelene med å oppnevne nei vinne ingen gebyr krav advokat?


Foruten den åpenbare fordelen av å ikke måtte betale for din advokat tjenester – om du vinner, eller mister - er den største fordelen med å oppnevne en ingen seier ingen gebyr advokat det faktum at du får 100% av personskade kompensasjon du er berettiget til.


Med andre ord ingen kompensasjon vil du få betalt fra din ingen vinne noe gebyr ulykke krav, blir spist i jurister gebyrer og kostnader. I sin tur betyr dette at du betaler erstatning kan settes til god bruk at den var ment for-kompenserer du for personlige skaden du LED.


I tillegg til de ovennevnte, fordi ingen seier ingen gebyr-jurister betales bare på grunnlag av at de vinner saken personskade de arbeider på, pleier de å være veldig gode på hva de gjør og er eksperter i personskade lov.


Resultatet vil de sannsynligvis være i stand til å gi deg den beste råd på om din personskade kompensasjon krav har en sjanse til å vinne.

No comments:

Post a Comment