Saturday, July 28, 2012

Skilsmisse og helseforsikring fordeler

Skilsmisse fører til store problemer med helseforsikring fordeler. Mange familier har arbeidsgiver levert og/eller betalt for helseforsikring fordeler som dekker hele familien. Det er ikke uvanlig å se situasjoner der den andre ektefellen er et opphold hjemme overordnet, med absolutt ingen tilgang til helseforsikring fordeler, eller ansatt på en jobb med enten ingen helseforsikring fordeler tilgjengelig eller de fordeler tilgjengelig for en betydelig kostnad. Etter en skilsmisse, kan ektefelle med familie helseforsikring-dekning ikke lenger dekker den andre av foreldrene. De er ikke lenger "familien"-medlemmer som kan dra nytte av én helseforsikring policy. Hvordan du sikrer at alle holder seg forsikret gjør det blir et problem for forhandling og/eller skilsmisse søksmål.


Hvis begge parter ikke har helseforsikring fordelene og kostnadene for å oppnå disse fordelene helseforsikring for den andre parten etter en skilsmisse bli prohibitive, er det en måte å fortsette fordeler uten ekstra kostnad. På den måten er å inngå en avtale for separasjon, men forsinke skilsmisse. På den måten partene faktisk gjøre fortsatt gift, og de kan holde på samme helseforsikring plan selv trodde de er separed. Partene kan aksepterer du venter for én, to eller flere år før enten én filer for en skilsmisse. Mens partene vil fortsatt være gift, deres eiendom, forvaring, og støtte saker vil bli behandlet i sin separasjon-avtale. Under noen omstendigheter er dette en optimal oppløsning. For eksempel, hva om både partiene ønsker en ektefelle å være hjemme for flere år med små barn, men de fortsatt vil skille og skilsmisse? Dette alternativet fungerer for dem. De kan skille, enige om å få en skilsmisse, og alle betingelsene som de måtte enige om, men forsinke den endelige skilsmissen slik at de kan holde kostnadseffektive helseforsikring fordeler på plass.


I eksemplet ovenfor kan gi noen problemer som må være discusse i detalj med skilsmisse advokat. For eksempel hvis du skille men ikke skilsmisse, kan din føderal skatt innlevering status påvirkes. Også, i noen stater, det er ikke så lett som i andre stater å håndheve en separasjon-avtale. Du kan eventuelt i enda andre land, er det mulig for en ektefelle og bringer fordelene gitt av avtalen for et år eller to og deretter gå til retten og søker entirley forskjellige former for finansiell relieff i en skilsmisse handling. Bare en skilsmisse advokat lisensiert til praksis i staten kan gi deg råd om disse spørsmålene.


Et annet alternativ for par skilsmisse er COBRA dekning. COBRA er en føderal lov som mandater at en person som dekkes av en forsikringspolise på helse gis rett til å fortsette at dekningen på sine egne kostnader, for en angitt tidsperiode hvis visse krav. For eksempel hvis du få innvilget skilsmisse og din ektefelle hadde familie helse forsikringsdekning gjennom hans arbeidsgiver, måtte arbeidsgiver gi COBRA dekning for deg etter skilsmissen. At COBRA dekningen ville kreve at du har samme helseforsikring policy, selv om dekningen vil nå være individuelle og ikke familien. Du vil måtte betale arbeidsgiveren kostnadene for individuelle policyen.


Det er ikke uvanlig for et opphold hjemme ektefelle eller en ektefelle som har mindre inntekter eller sysselsetting alternativer å skaffe COBRA dekning og forhandle som deres ektefelle betale for at dekningen for en angitt tidsperiode etter skilsmissen. Ved å gjøre gir dette ektefelle som ikke har dekning tilgjengelig litt tid å enten skaffe ansettelse hos dekning eller bli økonomisk utlignet og kunne ha råd til sine egne dekning.

No comments:

Post a Comment