Sunday, July 15, 2012

Det er virkelig mitt varemerke, ærlig

Et varemerke kan være et annet navn, symbol, tegn, uttrykk, bilde eller stil ansatt av en bedrift til å fungere som en identitet for sine produkter og tjenester, så vel som for seg selv.


Varemerke advokats stillingskrav inkluderer varemerke program, arkivering og rettsforfølgelse. Varemerke advokat søker og varemerke søk analyse, fjernes. Han ser etter krenkelse av varemerke og håndhevelse teller og saker som involverer tredjeparters krenkende merkene. Han styrer alle varemerke søksmål, forbereder, Kritikken og forhandler lisensavtaler. Registrering og overvåking av domenenavn og generelt varemerke rådgiving om varemerke for rutinemessige saker og utdanning er kravene for en god varemerke advokat.


Varemerke advokat er nødvendig for å utføre følgende trinn for et varemerke registreringsprosessen:


1. Varemerke advokat gjør en forespørsel om det merkede navnet allerede er registrert, eller hvis det krenker et registrert navn eller et. Det er bare etter fullført fastsettelse av varemerkes gyldighet som en søkeren kan begynne med symbolet.


2. Varemerke advokat deretter forbereder og filer varemerke program.


3. Etter én eller to måneder erkjenner innlevering av varemerke i United States Patent og Trademark Office (USPTO). Varemerke advokat henter deretter et serienummer for programmet.


4. Hvis det foreslåtte varemerket krenker på noen eksisterende, foreslår Trademark-kontor i samråd med bekymret advokaten, mulige endringer som må gjøres. Dette gjøres innen seks måneder fra innlevering av programmet.


5. Innen åtte måneder for innlevering av programmet, publiserer USPTO foreslåtte varemerket i den offisielle Gazette. I denne perioden, kan varemerke holdere sende innvendinger til det foreslåtte varemerket.


6. Etter ti måneder, sender USPTO et varsel godtgjørelsesbeviset. Etter dette kan søkeren begynne å bruke varemerket i bransjen.


Søkeren kan begynne å bruke varemerket bare etter godkjenning av USPTO. Det er bare så som en søkeren kan begynne å bruke varemerket eller navn med den ® symbol.

No comments:

Post a Comment