Monday, December 31, 2012

Non-profit Bylaw juridisk Form

Så, du har en non-profit organisasjon, og du trenger en vedtekt juridisk form og vet ikke hvor du skal slå. Slappe av Vel, du er ikke den første i denne situasjonen, og du er ikke alene. Ja du har et problem, men takket være Internett det er en enkel løsning på problemet ditt. Denne løsningen er mye enklere enn du noen gang ville tenke.


Svaret for non-profit vedtekt juridiske skjemaet er Internett.


Internett du spør? Vel ja, Internett!


Sikker på at du kunne gå ut og leie en advokat, men det er et dyrt alternativ. Spesielt for en non-profit organisasjon. Hvorfor ville du ønsker å tilbringe hundrevis av dollar for å fylle ut et enkelt for som vedtekt juridisk form når du kan bare ha det gjort deg selv?


Her er alt du trenger å gjøre. Bare komme på nettet og bruke et søkemotor og skriv i ordene "Bylaw juridiske former" Merk: bruk av store/små bokstaver spiller ingen rolle som en søkemotor verdt salt dens ikke vil begrense søket på nettet for dokumenter og web sider å oppfylle søket til Internett-områder som kan hjelpe deg ut.


Du vil bli overrasket over hvor mange sider er ut der og tilgjengelige for bruk. Nå alt du trenger å gjøre er å finne en vedtekt juridisk form som vil være egnet for din non-profit organisasjon og lagre den på harddisken. Mange av disse juridisk rådgivning nettsteder vil ha et alternativ for nedlasting som vil lagre skjemaet direkte, eller du kan ganske enkelt kopiere og lime inn informasjonen i enhver tekstbehandler.


Neste endre du vedtekt-skjemaet etter behov. Det er bare å legge til et avsnitt eller slette en fra standard vedtekt skjemaet som ikke gjelder for din situasjon. Og så selvfølgelig må du fylle ut din egen personlige opplysninger til å tilpasse skjemaet vedtekt.


Neste du trenger bare å skrive ut skjemaet, og for å gjøre det offisielle det bør da være en stemme eller har fått omtale av organisasjonens non-profit styret eller offiserer og deretter en signering av dokumentet.


Og det er det! Non-profit vedtekt skjemaet er ferdig. Hvis du ønsker å gå det ekstra trinnet kan du da få skjemaet attestert som ikke er veldig dyrt i det hele tatt. Spesielt når du sammenligner kostnadene ved en notarius som i en advokat. Hundrevis av dollar du vil lagre kan bli satt til mye bedre bruk er jeg sikker på.


Så der går du. Noen generelle råd og informasjon om en non-profit vedtekt juridisk form. Se? Jeg fortalte deg at det ville være enklere enn du trodde.

No comments:

Post a Comment