Monday, December 24, 2012

Hva er barnet støtte, og hvordan virker det?

Barnebidrag er der de ikke-omsorg foreldre lønner omsorg foreldre en viss mengde penger hver måned for omsorg for barnet de deler. Barnebidrag er vanligvis basert på en prosentandel av inntekt per hvert barn, og er ment å hjelpe oppveie den økonomiske byrden omsorg forelder. Den ikke-omsorg foreldre betaler vanligvis et tredjepartsprogram tildelte summen som videresendes deretter for omsorg overordnede.


Barnet støtte kan bli betalt av noen av foreldrene til et barn. Det er ingen restriksjoner på å ha giftet seg i rekkefølge for å betale den. Det er også ikke bundet av kjønnsroller. Den som ikke har foreldreretten til barnet betaler støtte. Dette trenger ikke å være far i alle situasjoner. Svært ofte, spesielt i disse dager, far har foreldreretten til barnet og moren betaler støtte.


Barnebidrag lover variere fra stat til stat. Ofte visitation rettigheter er knyttet til barnebidrag. En ikke omsorg forelder som ikke er i tide på betalinger kan miste deres besøksrett. Det kan også være restriksjoner på omsorg foreldre om hvordan pengene brukes. Selv om indirekte utgifter som boliger er vanligvis gyldige, kan domstolene se på andre utgifter vaner å sikre barnet støtte kommer mot velferden til barnet.


Foreldre som regelmessig ikke betaler barnebidrag er kjent som deadbeat foreldre. Noen foreldre ikke betale fordi de føler at mengden av penger som er bestilt var for mye og ikke berettiget. Andre foreldre kan ikke kunne ha råd til betalinger med sine eksisterende finansielle forpliktelser. Noen foreldre kan være sint på den andre forelderen, og velge å holde tilbake barnebidrag som en måte å få selv med den andre forelderen. Uansett årsak, ikke betaler barnet støtte vondt barnet og kan også ha juridiske implikasjoner for foreldre som ikke lever til sine forpliktelser.


Noen stater har lover som vil trekke tilbake førerkort av foreldre som er alvorlig bak på betalinger. Andre stater kan utstede rettskjennelser å ha lønn automatisk trekkes fra paychecks. Noen føderale eller statlige inntekter som skatt refusjoner eller vinne i Lotto kan bli holdt og brukt på barnet støtte betalinger som er på etterskudd.


Hvis du er en forelder som har problemer med barnet støtte systemet, er det tilrådelig å søke bistand fra en advokat som spesialiserer seg på familie lov. Enten du er en forelder som trenger en reduksjon i barnebidrag eller en omsorg forelder som trenger assistanse for samling, kan en advokat hjelpe. De er kjent med individuelle lovene i staten der du bor, og kan gi deg råd om den beste ruten å ta.


Barnebidrag er en viktig funksjon i samfunnet for å omsorg for et barn. Det er vanskelig for en enkelt forelder å ha økonomisk eneansvaret for omsorg for et barn, spesielt hvis den andre forelderen har midler og mulighet til å hjelpe. Sikre at dine rettigheter og rettighetene til barnet ditt er skikkelig stelt av forfølge barnet støtte; bruke pengene til fordel for barnet; eller hvis du er ikke omsorg forelder å betale barnebidrag.

No comments:

Post a Comment