Saturday, December 29, 2012

Sitron lover - dokumentasjonen er nøkkelen

Det er ingenting verre enn å innse at du har kjøpt bilen kjører ikke slik det skal, og dette kan faktisk være direkte farlig. Heldigvis, alle stater har en sitron lov hvilke innrømmer forbrukeren å løse økonomiske og juridiske problemer som kan føre til hvis de har kjøpt en defekt bil. Et kjøretøy kan anses for å være en sitron hvis det fortsetter å ha en defekt som vesentlig svekker bilens bruk, dens verdi eller din sikkerhet. Generelt, hvis bilen har blitt reparert 4 eller flere ganger for samme feilen innenfor garantiens periode, og feilen ikke er løst, bilen kvalifiserer som en sitron.


"Sitron" er ikke et begrep som kan brukes bare fordi du ikke lenger vil visse aspekter om din bil, og det refererer ikke til alle defekter kjøretøyet kan ha. Hvis overføringen ikke fungerer, bilen vil ikke gå i revers, bak døren åpnes av seg selv, førersetet wobbles eller bilen ikke kan nå minstekravet motorvei hastighet, kan det hende har en sitron. Det er imidlertid viktig at forhandleren har fått en mulighet til å rette opp problemene før domstolene vil avgjøre bilen er en sitron. I de fleste stater, vil ikke ti forskjellige defekter i løpet av garantiperioden klassifisere bilen som en sitron. I noen stater, kunne en enkelt feil som kan føre til alvorlig skade kvalifisere bilen som en sitron; Hvis produsenten ikke har løst problemet etter 1 reparasjon forsøk.


Hvis du tror du kan ha kjøpt en sitron bil, er nøkkelen til å vinne ditt tilfelle dokumentasjon. Oppbevare alle kvitteringer og poster for reparasjon av feil i kjøretøyet, og alle mottak som er knyttet til bilens nedbryting (for eksempel cab prisen). Behold eventuelle notater du skriver til selskapet, i tillegg til navnene på ansatte du har snakket om problemene. Eventuelle kostnader eller problemer som skyldes kjøpers forsømmelse eller misbruk vil være spesifikt ekskludert av statlige sitron lover.


Kjøpe en sitron er en uheldig, men ikke uopprettelig omstendighet hvis du følger riktig sitron lov-prosedyrer. Være flittig med dokumentasjonen, selv under frustrasjonen. Les på statens sitron lov og følg krav til dokumentasjon til punkt og prikke. Hvis du må ansette en advokat, vil dette ikke bare spare deg enorm tid, men noen stater gi noen del av advokat gebyr i sitron lov oppløsninger.

No comments:

Post a Comment