Tuesday, December 25, 2012

Hva det straffen For en DUI?

DUI straffer


Det er viktig å beskytte deg selv mot arrestasjoner på grunn av kjøring under påvirkning. På best mulig måte å unngå dette er å ikke få bak rattet på en bil hvis du har drukket. Velge en bestemt driver, eller ta en drosje til og fra destinasjonen hvis du føler at du vil kunne trygg bilkjøring. Hvis du er arrestert for kjøring under påvirkning, er det viktig å ansette en god advokat å forsvare din sak fordi straff for krenkelser er ganske alvorlig.


Det første du vil møte er en faktisk arrest. Dette er en veldig traumatisk opplevelse, og vil ta flere timer før du kan bli utgitt på obligasjon eller din personlige anerkjennelsen. Du vil måtte møte får reservert og behandlet som er en svært pinlige situasjonen og vil også måtte sitte i fengsel, ofte over natten, før du er utgitt på bond.


Når du er lansert vil du ha en domstol dato satt. Du må bevise din sak i en domstol, og vil trolig trenger hjelp av en advokat for dette. Advokat honorar for denne typen prøveversjon kan være svært dyrt og sårt kan skade en persons budsjett. Det er også tid hovedelement involvert, og du må ta tid borte fra jobben. Dessverre, kan dette også sette jobben din i fare. Ansette en advokat er imidlertid en best mulig måte å unngå noen av stiffer straffer forbundet med en drunken kjøring overbevisning.


Hvis dømt, kan du møte suspensjon eller tilbakekalling av førerkort. Dette er svært upraktisk og hindrer deg i å håndtere normale daglige aktiviteter. Suspensjon av førerkort kan vare i flere uker, måneder eller år avhengig av alvorlighetsgraden av situasjonen. Denne straffen kan være svært ødeleggende for din livsstil.


Når du er i stand til å lovlig operere et kjøretøy igjen, vil du finne din Bilforsikring priser har økt betydelig. Du må få en spesiell type forsikring som koster mye mer enn forsikring for folk med ren kjøreforhold poster. På grunn av overbevisning anses du en høyere risiko. Forsikring priser kan bo oppblåste i mange år.


Etter en overbevisning kan du ha flere juridiske konsekvenser som bøter, samfunnstjeneste eller med fengselsstraff. Dette kan skje hvis dette er din første angrep og du blir satt på prøve. Den rettslige avgifter er generelt høy, og hvis ikke betalt kan du møte fengsel tid. Community service er ofte noe som ikke er lystbetont, for eksempel plukke opp søppel på siden av veien. Hvis den straffbare handlingen er ikke din første eller var det en skade eller skade på eiendom, kan du møte et fengsel setning.


Straff for kjøring under påvirkning er ganske alvorlig. De kan også følge deg gjennom resten av livet ditt, og være på posten din permanent. Dette kan hindre deg fra å få bestemte jobber. Den beste måten å unngå kjøring under påvirkning straffene er å ikke drikke og kjøre.

No comments:

Post a Comment