Saturday, December 22, 2012

Vet du hvordan du velger en advokat?

La oss anta et øyeblikk at du bare hadde en stor krangel med din ektefelle, og du har bestemt det er på tide å gå videre med søksmål. Muligens legen har gjort noe forferdelig galt, og du vurderer å saksøke ham for medisinsk malpractice. Muligens, står du overfor en konflikt der er noen beskylder deg for urett, og du trenger råd i forhold til din rettslige skritt. Hvis du ble møtt med noen av disse juridiske dilemmaer, vil du vite hvordan du velger en advokat?


Hvor ser du slår...


Når du innser du trenger juridisk rådgivning, hvor ville du slår, og hvordan du tror du ville gå om å finne en advokat? Vil du bare åpne telefonlisten og la fingrene gjøre turgåing? Selv om det er viktig å handle raskt når du tar rettslige skritt, kan måfå å velge en advokat ha store konsekvenser. hvorfor? Fordi når det gjelder loven, ikke er uvitenhet lykke så å velge riktig betyr å få en solid forståelse av loven. Og som millioner av individer i verden overfor juridiske dilemmaer, mer enn sannsynlig du er en av de mange som ville har ingen anelse om hvor du skal slå eller Hvordan velge retten advokat.


Overfor en juridisk Dilemma...


I virkeligheten vurdere folk flest ikke behovet for en advokat før de står overfor en utfordrende situasjon. Møte med en advokat som kan beskytte dine rettigheter kan imidlertid ha en kraftig innvirkning på livet ditt i årene som kommer. Og selv om du må handle raskt, i stedet for å kaste forsiktighet til vinden ved å velge noen advokat raskt, er det best å velge klokt og nøye. Tross alt, du en advokat i ditt hjørne som har dine beste interesser på hjertet.


Tilnærming utfordringen med intelligens og organisasjon...


I praksis å velge en advokat er ikke annerledes deretter velge en lege eller andre profesjonelle tjenesteleverandøren. Du noen du kan stole på, noen som bryr seg om din situasjon og noen som ikke er i den for bare for pengene. Derfor finne en oppriktig advokat kan ikke være lett, men når du finner en, vil du ønsker å beholde og holde sine tjenester for alltid. Hvis du ikke har en god advokat å argumentere for deg, uten selv å vite det, kan du faktisk lide store tap. Derfor, nærmer seg utfordringen med å finne retten advokat med intelligens og organisasjon er et must. Selv om det kan ta noen forsøk, din mentale og emosjonelle tilstand vil takke deg i det lange løp.


Følgende 10 tips vil definitivt lede deg i riktig retning.


1. En av de beste måtene å finne høyre advokat er muntlig. Kanskje en venn, nabo eller business Advokatfullmektig nylig beholdt tjenestene til en advokat, og de var fornøyd med sluttresultatet. Spør hvis de vil anbefale sine advokat.


2. Hvis du stemning ubekvem å la en venn vet at du har en juridisk problem, spør noen du ikke er så nær. Du vet kanskje av en advokat som du respektere men hvem praksis i et annet felt av loven. Han eller hun ville være glad for å gi en henvisning.


3. En annen god måte å finne en anerkjente advokat er å bruke en online juridiske katalog hvor du kan oppdage en rekke gode tips om advokat tjenester, innledende konsultasjoner og koblinger til anerkjente advokater i de fleste lokale områder.


4. Fordi en advokat er din primære advokat under den juridiske situasjonen, kontroller at hvem du velger, har utmerket legitimasjon.


5. Ta hensyn til hvordan du føler når du snakker til en bestemt advokat. Hvis han eller hun ikke fremkalle følelser av selvtillit, kan du velge en annen.


6. Legg merke til hvordan advokaten reagerer på din første telefonsamtalen. Du må snakke med din advokat, så hvis du ikke kan koble deg enkelt, vil du legge til mer stress i livet ditt.


7. Kontroller at advokat taler i vilkårene du forstår. Hvis advokaten du vurderer å legalisere representerer du snakker og du har ingen anelse om hva de prøver å si, ikke vær bekymret ber om en forklaring.


8. Aldri være redd for å spørre mange spørsmål. Hvis advokaten synes irritert av dine spørsmål, er han eller hun ikke advokat til å representere deg.


9. På det første møtet, kan du be om informasjon om advokats erfaring i feltet bestemt som du spør. Og kontroller at advokaten føles positivt om å vinne din sak.


10. Være klar på hvordan advokaten håndterer advokathonorarer. Du ønsker ikke noen overraskelser når det gjelder måten advokat regningene for hans eller hennes tjenester.


Når du har valgt retten advokat, han eller hun vil fungere umiddelbart, vil ikke kaste bort tiden din og er klart om sine intensjoner helt fra starten. Så, når søker ut en advokat, se etter en som har et rykte av dedikasjon, engasjement, og selvfølgelig har en registrering av suksess.


Til slutt, selv om en advokat kan vises støttende og godmodig, å velge en advokat basert utelukkende på deres personlighet kan føre til alvorlige konsekvenser. En advokat bør alltid bli valgt for sin erfaring så sørg for at de blir ansett som topp hakk i sitt felt.

No comments:

Post a Comment