Wednesday, December 19, 2012

Malpractice gi rettferdighet til deg selv

Begrepet malpractice refererer generelt til alle typer korrupte, ulovlig eller uforsiktig atferd i et yrke. Når en dyktig og erfaren profesjonell gjengivelse ansvarlig tjenester ikke klarer å utføre sin profesjonelle tjenester, og dermed forårsaker alvorlige tap eller skade på service-takers, kalles disse forekomster malpractices. Malpractice kan imidlertid oppstå innen medisiner, lover, utdanning og andre.


Lovene i malpractice


Lovene i malpractice foreslår at før den berørte tjeneste taker vil starte fortsetter å saksøke profesjonelt, han må konsultere profesjonelle og gjøre ham kjenner området av hans skyld, hans mangel på omsorg og skaden han har forårsaket til klienten. Etter konsultasjon er over, må klienten komme under purview av statlige organisasjoner og andre offentlige etater som gjennomfører disiplinære funksjoner. Disse organisasjonene, vil hvis nødvendig, innføre bøter, suspensjoner, straffer og selv tilbakekalling av tjenester.


Medisinsk malpractice


Medisinsk malpractice er en av vanlige malpractices som skjer nesten hver dag. Det er en dress som er utstedt av klienten eller pasienten mot utøveren for å forårsake skade, skader eller tap på grunn av uaktsom behandlinger. Så er legene, sykepleiere og sykehus-teknikere brakt i forkant av pasientene og lagt fram for undersøkelse av deres tjenester.


En rettssak eller medisinsk malpractice garanti er utstedt mot en lege bare når han er funnet seriøst skyldig i forårsaker skade eller skade til pasient på grunn av hans mangel på konsentrasjon eller feil diagnose og behandlinger. Det anbefales at lege bør registrere på en avtale av typen behandling og prosedyrer som han ønsker å bruke på pasienten. I tilfelle han mislykkes eller viser hans mangel på diligence, kan så pasienten bringe anklagene mot ham/henne.


Juridisk malpractice


Det står for uetiske praksiser i å tilby service av advokat forventede standard. Det skjer når utøveren som er ment for å gi juridisk råder forsømmer og forårsaker skade til klienten i prosessen. Men klienten må bevise omfanget av skaden og det faktum at han/hun har mistet i tilfelle på grunn av uaktsomhet av advokat. Klienten kan deretter bringe saken til Bar Association, som vil ta nødvendige tiltak mot malpractices.


Dental malpractice


Malpractices levert av dental helsepersonell kalles dental malpractices. Tannleger og muntlige kirurger er forventet å gi en anstendig standarden på omsorg til pasienter. Når dental fagfolk påføre skade, skader, tap og uaktsomhet på pasientene, har han rett til å spørsmålet malpractice og registrere en klage mot utøvere.


Veterinær Malpractice


Dette inkluderer tilfeller arkivert mot veterinærer for å gi uaktsom behandling mot dyr. For eksempel hvis en pet fuglen er ignorert av veterinær fra å gi den høyre vaksinasjon som er nødvendig og bird's standarder start svekkes, deretter veterinarian er ment å ha begått malpractices.


Sjekker på ulike tilfeller vil definitivt hindre malpractices.

No comments:

Post a Comment