Saturday, December 15, 2012

Sitron loven i California - hva er forbruker fordelene?

Ulike stater over oss har forskjellige sitron lover. Sitron lov California skiller seg fra de i andre stater. Det er viktig å vite fine vanskelighetene med sitron lov California. Sitron lov California er også kjent som motorkjøretøy garantien Rights Act. California sitron loven sier at alle kjøretøy kjøp er en stor forbruker-innkjøp. Hvis slike kjøretøy viser seg for å være defekt, eller hvis det blir funnet for å forårsake alvorlige skader eller selv vanskeligheter til forbruker på grunn av defekter, deretter har en forbruker rett til å bli gjort oppmerksom på sine rettigheter. Under forbrukerrettigheter hvis feil eller problemer og slit er bevist i den føderale domstol og hvis bilen er under garantiperioden, kan deretter en forbruker ringe for en sitron lov dress.


Sitron lov California og Federal garanti lov beskytte forbrukerne fra å bli sittende fast med "Sitron" biler, datamaskin sitroner og andre defekt forbrukerprodukter. Ifølge sitron loven i California, hvis en bil eller datamaskin er viser seg for å være en sitron, så en forbruker kan ha rett til pengene tilbake, en erstatning eller et kontantoppgjør.


Ifølge sitron lov California, kan eieren av et motorkjøretøy eller eierens utpekte agent gjøre en klage om en defekt i et motorkjøretøy som er dekket av en produsent, omformers, eller garanti distributøravtale gjelder for kjøretøyet. Enhver klage om en sitron kjøretøy må gjøres skriftlig til gjeldende forhandler, produsent, omformer eller distributør. Den skriftlige klagen om en sitron må angi hver feil i bilen som er dekket av garantien. Eieren kan også starte styrets jurisdiksjon ved å sende en kopi av klagen til styret. Noen sak om sitron kjøretøyet, hvis ikke er løst av eieren og forhandler eller produksjon privat er berettiget for en høring.


Før innlevering en dress for noen skadet kjøretøy for sitron lov California må visse punkter sikres for riktig saksbehandlingen i en føderal domstol. Alle kopier av dokumentasjonen om bilen og alle reparasjon postene bør holdes i riktig rekkefølge. En oversikt over detaljer som for eksempel når var bilen betjent, der bilen ble kjøpt fra, fra hvem bilen ble kjøpt osv. Teknisk service bulletiner om bilen bør kalles for. VIN eller kjøretøy identifikasjonsnummeret for en sitron kjøretøy bør bemerkes spesielt. Denne VIN nummer er en serie av 17 tall og bokstaver som er unike for hvert kjøretøy. Det ligger på en metallplate på nedre hjørne av foran frontruten på førerens side. Det finnes ulike advokater som er spesialister på sitron lov California slike advokater bør konsulteres spesielt for innlevering noen sitron lov dress.


Et kjøretøy rapportloggen bør også holdes i rekkefølgen for enhver henvisning før innlevering dress for sitron lov California. Et kjøretøy rapportloggen kan enkelt oppnås fra Internett. Ulike etater gi gratis bil historie rapport i California. En loggrapport for kjøretøy kan genereres ved å gi VIN til noen av nettstedene som er knyttet til biler i California. Loggrapport for kjøretøy avslører lett problemer som ikke kanskje være synlig for utrente øyet. Dette kan skyldes store skader fra kollisjon, brann, hagl eller vann skade, kilometerteller tilbakeføring eller tukling, sitron eller useriøs status og mye mer.


Sitron lov California sier alle bestemmelsene for å hindre at en forbruker å bli sittende fast med en sitron. Den beste måten å kvitte seg med sitron bil er til å handle og filen en dress så snart som mulig.

No comments:

Post a Comment