Sunday, December 16, 2012

Historien til Sarbanes-Oxley

Huset hadde gått Oxley regningen i April 2002, som var knyttet til accountability, ansvar og åpenhet av om finansielle status for selskapet. På samme tid hadde Senator Paul Sarbanes et annet forslag på lignende linjer. Han presenterte regningen for Senate Banking Committee, som vedtatt regningen med et flertall.


Etterpå ble både forslag laget av House representant Oxley og Senator Paul Sarbanes samordnet til å bli dannet i til én handling, som nå er populært kjent som Sarbanes Oxley Act. Sarbanes Oxley trådte i kraft hovedsakelig på grunn av de økonomiske skandalene begått av bedriftens giganter som Enron, WorldCom, etc. Siden da hadde Sarbanes-Oxley-loven vært det viktigste stykket lovgivning som alvorlig påvirker eierstyring og selskapsledelse, finansielle opplysninger og totale regnskap mønster i selskapene.


Etter at Sarbanes Oxley act trådte i kraft, regnskapssystem og regnskap avsløres av selskapene gjorde enorm fremgang. Denne forbedringen er mulig på grunn av strenge krav i Sarbanes-Oxley-loven. På grunn av denne forbedringen hjelper det for å beskytte investorenes tillit i selskapene og den amerikanske lovgivende forsamlingen også. Videre, det hjelper også i å etablere et aksjeselskap regnskap forglemmelse bord, revisor uavhengighet, og samfunnsansvar og forbedret finansielle opplysninger.


De fleste bedrifter fokusere sin oppmerksomhet på Sarbanes Oxley innarbeide tretten bestemte områder. Disse 13 områdene er de hvor de fleste av de økonomiske konsekvensene er følte. Delen 404 angitt i Sarbanes-Oxley-loven er de som har forårsaket de fleste bekymringen i finansiell sektor som krever korporasjon å forbedre strengere kontroll over finansiell rapportering av interne regnskap personell.


Det har nå blitt obligatorisk for selskaper å ha Sarbanes-Oxley-samsvar. Selskapene må møte tidsfrister for Sarbanes Oxley-samsvar. Viktigste er at for det første, selskapene bør oppfylle finansiell rapportering og sertifiseringer mandater for setninger arkivert etter 15 November for noen bestemt regnskapsår. Fristen ble endret fra 15. juni fristen nevnt tidligere. For det andre, Sarbanes-Oxley-samsvar sier at mindre selskaper og utenlandske selskaper bør oppfylle mandater for setninger som er arkivert etter 15 juli. Fristen ble endret fra den tidligere fristen til 15 April.


Sarbanes Oxley hadde separat utarbeidet loven for det finansielle regnskapet, men etter finansielle svindel fra bedriftens giganter som Enron og WorldCam, utkast for begge loven ble vedtatt i fellesskap av det amerikanske Senatet og House enstemmig og equivocally. Dermed ble Sarbanes-Oxley-loven organisert i elleve titler, hvorav deler 302, 404, 401, 409, 802 og 906 er de mest betydelige seg som de refererer til samsvar og intern kontroll for alle finansiell rapportering fra et selskap.


Sarbanes Oxley programvaren er også tilgjengelig for de som ønsker å forberede sine regnskapet etter Sarbanes-Oxley-loven. Dette kan også lastes ned fra Internett. Det komplette verktøysettet er ledsaget av guider, presentasjoner og implementering sjekklister. Sjekklister i Sarbanes Oxley toolkit tilbys i MS word-format, slik at det enkelt kan redigeres.

No comments:

Post a Comment