Thursday, December 6, 2012

Konkurs advokater - hva du ll trenger å vite om den nye loven

Kongressen nylig passerte den mest feiende konkurs lovgivningen i mer enn tjuefem år. Konkurs misbruk-forebygging og Consumer Protection Act ble skrevet for å gjøre det vanskeligere for de fleste personlige konkurs filers å ha deres gjeld feid bort gjennom en innlevering for kapittel 7. Den nye loven krever at potensielle konkurs filers passere en "behovsprøving" og de fleste vil ikke kvalifisere for innlevering for kapittel 7.


I stedet vil de må filen under kapittel 13, som krever en domstol-definert tilbakebetaling planen for opptil fem år. Denne lovgivningen, av sine kritikere ansett å være en "våt, slurvete kyss" til kredittkortselskaper, har mange mennesker med rette bekymret for hvordan å nærme seg problemet gjelden. Når bekymring som i stor grad ikke har vært adressert er det faktum at det kan være betydelig vanskeligere å ansette en konkurs advokat en gang trer den nye lovgivningen i kraft i oktober 2005.


Eksisterende konkurs loven gjør en personlig innlevering en ganske enkel og rutinemessig prosedyre. De fleste personlige filers filen under kapittel 7. Retten eliminerer deres forpliktelse til å tilbakebetale sin gjeld, og skyldneren er lov til å lage en ny start.


Dette kommer ikke uten kostnad; konkurs innlevering vil bo på skyldnerens kreditt-rapporten for en periode på ti år. Saksomkostninger for å ansette en advokat for en innlevering for kapittel 7 vil variere fra stat til stat, men prosessen involverer vanligvis bare noen timer av faktureringstiden.


Den nye loven, som krever de fleste konkurs filers å gjelde under kapittel 13, er forskjellig. Ikke bare er innlevering prosedyren mer komplisert, noe som resulterer i to til tre ganger den rettslige avgifter, men den nye lovgivningen har advokater ansvarlig dersom feil finansiell informasjon som er arkivert på den delen av en klient. Dette etterlater advokater sårbare for søksmål fra sine kunder, i tillegg til konkurs forvalterne involvert i saken.


For den gjennomsnittlige forbrukeren betyr dette at det vil bli både vanskeligere og dyrere å finne en kompetent advokat til å håndtere konkurs deres sak. Mange advokater som håndterer konkurs tilfeller på deltid, inkludert de i små byer som håndterer en rekke tilfeller, kanskje bare bestemme ikke å håndtere konkurs lenger. For dem, kan risikoen for et søksmål bety at det rett og slett ikke verdt sin tid å håndtere slike tilfeller.


Advokater som er spesialister på konkurs loven vil utvilsomt heve sine priser, delvis på grunn av den økte etterspørselen forårsaket av færre advokater gjør slikt arbeid, og delvis på grunn av økt ansvar.


Alle som har problemet gjeld nå og vurderer registreringssystem for konkurs bør sannsynligvis gjøre dette så snart som mulig. Det ville være langt bedre å ansette en advokat nå, når du ikke trenger en, deretter å prøve å leie en senere, når en ikke er tilgjengelig. Det er bedre å være føre var..


Copyright 2005 Leadsandtraffic.com

No comments:

Post a Comment