Saturday, December 8, 2012

Fullmakt kraft pakker i en papir

Fullmakten er et juridisk dokument frivillig inngått av to parter og behørig sertifisert av notarius publicus, vanligvis en advokat. Det første og andre partiet i fullmakten er: rektor og Agent, henholdsvis. I fullmakt utnevner rektor agent for å utføre en oppgave i en juridisk kapasitet i hans lieu.


Fullmakten utdanner agent til å handle på noen juridiske omstendighet nødvendig av viktigste, det meste om sistnevnte ikke kan utføre med andre, hans juridiske saker i person. Dette scenariet skjer i de fleste tilfeller, når rektor borte fra hans bosted eller borte på forretningsreise i en lengre periode; eller verre, hvis viktigste er syk.


Fullmakten sammenligner agenten som for en ansatt, så vel som representant for rektor. En annen populær betegnelsen på den autoriserte agenten i en fullmakt er advokat-in-Fact.


Rektor og agent som utfører en avtale som Fullmakten kan enten være en enkeltperson, partnerskap eller aksjeselskap. Begge parter som utfører fullmakten bør selvfølgelig, besitter juridiske kapasitet, noe som betyr at partene må være 18 år eller eldre og normal mental evne.


Når rektor autorisere agent i fullmakten, agenten fungere innenfor rammen av den juridiske avtalen. Derfor, viktigste er også ansvarlig for handlinger som agenten inngått, i hans vegne. I utøvelsen av fullmakten, har agent rett til betaling for tjenesteytelser og refusjon for noen av sine utgifter.


Vanligste bruk for fullmakten er når rektor inngår en transaksjon for eksempel kjøp av en eiendom. Agenten, i kraft av fullmakt, avtaler med firmaet eller eieren av eiendommen inntil salget er fullbyrdet. Dermed agenten betaler for, og registrerer alle nødvendige juridiske dokumenter (for eksempel søknadsskjema for innkjøp, avtale om å selge, gjerning av begrensning, etc.) for business venture mellom de viktigste som er kjøperen, og eieren som er selger.


Normalt, fullmakten er oppsigelig eller kan avbrytes når som helst. Som sådan, har viktigste bare å oppnå tilbakekalling av fullmakten, og igjen, må kanselleringen behørig sertifisert av notarius publicus. Fullmakten også blir ugyldig på døden av rektor.


Rollen til notarius publicus i fullmakten er avgjørende, og beslektet med en tredje tvinge. Fullmakten blir en rettslig instrument bare hvis notarius publicus eller advokat, har sertifisert fullmakt til å være så. Notarius publicus deretter har å innrede kopier av attestert fullmakt til den berørte myndighetsorgan som krever det. Deretter blir fullmakten en juridisk offentlig dokument.

No comments:

Post a Comment