Tuesday, December 18, 2012

Følelsen klemme med en potensiell bil sitron?

Ingen kjøper en ny bil forventer det å bryte ned tid og tid igjen. Imidlertid består disse dager av bedriftens finger-peker og ikke ønsker å ta ansvar for mulige problemer. Forbrukerne må ta vare og trust ingen men seg selv når det gjelder en bil sitron og de har å ruste seg med siste nytt om statlige bilen sitron lov. Dessverre, som betyr at alltid å være flittig om dokumentasjon og holde papirarbeid, uansett hva som er involvert.


Ifølge de fleste sitron lover, et kjøretøy er ansett som en sitron når den har en defekt eller feil som stadig dukker opp til tross for reparasjoner og kan være en fare i førerens sikkerhet. Hver stat er forskjellige og har spesielle krav på antall ganger et kjøretøy skal bringes for service for den samme feilen før det er ansett som en bil-sitron. Sitron loven i California sier at fire skal gjøres forsøk på å reparere den samme feilen. Imidlertid sier sitron loven i Florida at det er tre forsøk.


Det er hver mann for seg selv, så det er derfor dokumentasjon er så viktig. Noen ganger, er bilen du kjøpte ny ikke antatt en sitron før garantien er utdatert eller hvor mange miles på kilometertelleren er over grensen som er angitt i Statens sitron lov. Dokumentasjonen du holde - reparasjon besøk, rutinemessig vedlikehold, etc. - vil hjelpe deg med å opprettholde dine rettigheter under bilen sitron loven.


Når du får garantiarbeid utført på bilen din, kan du lage notater på hver person du snakket med om vedlikehold og reparasjoner. Be om tilbud i tillegg til faktisk arbeid utført skriftlig. Bare fordi noen reparasjonsarbeid kan ha gjort under garantien og derfor dekket av produsenten betyr ikke at du ikke har krav på en faktura. Bevisbyrden ligger hos deg.


Et annet tips er å ha den autoriserte reparatør noter dine klage på fakturaen. Pass på at hver gang du mottar en kvittering eller ethvert stykke papir med din bil statistikk som den har bilens kilometerteller lesing notert også. Skriv ned dato og klokkeslett for alle telefonsamtaler. Noen ganger, vil ledere og andre beslutningstakere hevde at de ikke motta meldinger fra deg. Sørg for å få etternavn og ansattitler der det er aktuelt. Det vil være vanskeligere for uvedkommende å 'overlate oppgaven' med dokumentasjonen.


Som en forbruker har du visse rettigheter under på statens sitron lover. Hvis du har noen problemer med produsenten lage gode på bilen din, kan du kontakte sitron lov advokater. De vil hjelpe deg å forstå dine rettigheter. Lærdommen må læres når du kjøper en ny bil, er alltid forvente en bil sitron. På den måten vil du være forberedt for noe som skjer.

No comments:

Post a Comment