Sunday, December 9, 2012

Levende tillit

En levende tillit har mange fordeler fremfor en enkel vilje eller testamentariske tillit (tillit etter døden). Den første fordelen er at det holder IRS selv videre ut av prosessen enn gjør enten en vilje eller stoler som trer i kraft etter døden. Andre er at, i motsetning til en testamentariske tillit, en levende tillit ikke er under kontinuerlig tilsyn av retten. Og til slutt, en levende tillit er langt mindre sannsynlig å bli utfordret, fordi å skape en tillit mens du er i live gjør konkurranser over hva du skal enkelt løse (du har fortsatt å gjøre dine ønsker kjent). Det er mindre sannsynlig at en slektning vil komme frem og si at de tror du er gal eller inkompetente, mens du er fortsatt rundt å utfordre påstanden. Som instrumenter gå, har levende tillit mye å tilby.


Den eneste ulempen av levende tillit kan være at vil-være-arvinger (forutsatt at du hadde en vilje) vet hva du gir dem. De som blir ekstra fine bare i tilfelle de kan få noe, og av den grunden alene, kan slutte å besøke ofte, selv om det kan være en velsignelse i forkledning. Det er det store tingen om en vilje - folk bare vite hva du synes om dem etter at du er utenfor høring klager og fornærmelser. Stiftelser er imidlertid de fleste kontoer fortsatt langt bedre.


Elementer av en klarering:


• A tillit er lett til skjemaet, og det er en tillit minimalt krav som gjør det en fleksibel instrument for anleggsmiddel overføring.


• En klarering opprettes når settlor (et begrep som viser skaperen av tillit) plasserer eiendom til omsorg for en annen person eller gruppe (kalt trustee) til fordel for en tredje part mottaker.


• Egenskapen brukes til å opprette tillit er tradisjonelt brukt til å generere inntekter for mottaker.


• Én regel er at settlor (skaperen av tillit) ikke kan være den eneste mottaker av tillit. Dette betyr at du kan ikke opprette en tillit ved å plassere eiendeler i omsorgen for en annen person eller gruppe utelukkende for din egen fordel, men det er greit hvis du nytte for.


Så, i motsetning til en vilje, kan du bruke en tillit til å opprette inntekt for deg selv før du dør, og bygge vil-være-arvinger til tilliten. Det eneste virkelige problemet dette skaper er at den andre begunstiget (arvinger) kan ha rettigheter til tillit før du har bestått. Imidlertid, apparatet er fleksibel nok til at for en stor del av kontroll over dette aspektet av tillit, slik at hvis du ønsker å opprette en tillit som andre begunstigede rettigheter vokse større på din går, det er lett å gjøre. Dette definitivt gjør en tillit noe å utforske med advokaten din når du gjør din eiendom planlegging.


For eksempel: oppretting av en klarering begynner når du setter dine eiendeler i omsorgen for en tredjepart, som en bank eller en eiendom planlegging advokat eller en klarert slektning eller venn. Det kan hende at din advokat kan strukturere tillit slik at du får de aller fleste av nytte og tildele en svært liten del av fordelene til andre stønadsmottakere. Din advokat bør være i stand til å utforme tillit slik at, på din bortgang, din del av fordelene går til andre stønadsmottakere i beløpene du ønsker.


Ved å bringe din begunstigede i tillit før din går vil du ha større kontroll over deres evne til å bestride hva skjer når du er borte. Du vil også isolerer dine eiendeler fra beskatning ordninger som påvirker wills, men ikke har noen effekt på klareringer. I de fleste tilfeller tillit er langt det beste alternativet for eiendom planlegging, og bør du seriøst vurdere å spørre din advokat å forklare det som et alternativ.

No comments:

Post a Comment