Tuesday, December 4, 2012

Konkurs loven endringer - dårlig

Formålet med den nye lovgivningen, som President Bush nylig undertegnet i loven, er å eliminere den såkalte "konkursen av bekvemmelighet." Tilhengere av regningen påstår at de fleste personlige konkurser er forårsaket av de med tvangsmessig narkotika, gambling, eller shopping problemer, og at slike folk bare ikke ønsker å betale sine regninger.


Studier viser at de fleste konkurser er faktisk forårsaket av skade, jobb tap eller sykdom. Likevel, loven ble vedtatt med overveldende støtte fra begge parter i Kongressen, og det lyder som et kjærlighetsbrev til kredittkortselskaper. Her er hva det betyr for dem med problemet gjeld:


De som vurderer registreringssystem for konkurs må passere en betyr test. Dette vil avgjøre om skyldnere inntekten er over en viss terskel. Fleste vil kvalifisere.


Hvis du bestå betyr testen, vil du ikke lenger få lov til fil for konkurs under kapittel 7 konkurs-kode. Kapittel 7 lov domstolene til å tørke bort alle personlig gjeld for å gi skyldneren en ny start.


I stedet må skyldnere filen under kapittel 13, som krever en fem års nedbetalingsplan av personlig gjeld. Hvis du pådra seg gjeld, vil du måtte betale tilbake det. Det er ganske mye så enkelt som det.


I tillegg er det ingen bestemmelser for sykdom, jobb tap, ulykke eller skade eller identitetstyveri. Hvis noen stjeler din identitet og kjører opp titusenvis av dollar i gjeld i ditt navn, vil du bli holdt ansvarlig for det.


Advokater som representerer skyldnere vil nå bli holdt ansvarlig for nøyaktigheten av informasjonen som presenteres til domstolene i konkurs tilfeller. På grunn av denne bestemmelsen er det sannsynlig at mange advokater som håndterer konkurs tilfeller vil stoppe håndtering dem. Andre som fortsette å gjøre det vil trolig heve sine priser vesentlig for å dekke de ekstra ansvaret.


Konkurs loven endringer - gode


Medlemmer av Kongressen som sponset endringene i loven har med rette påpekt at kostnadene ved konkurs på grunn av uansvarlig utgifter går inn i milliarder av dollar, og disse kostnadene er videre til forbruker i form av høyere renter på kredittkort. Med mange av disse kostnadene eliminert gjennom den nye lovgivningen, kredittkortselskaper vil ha redusert kostnader, og vil passere besparelser videre til forbrukerne i form av lavere renter.


De vil ikke.


Det er ikke noe godt om denne lovgivningen for forbrukeren. Etter oktober 2005, vil innlevering for personlige konkurs ikke være nyttig for de fleste forbrukere.

No comments:

Post a Comment