Thursday, December 20, 2012

Sarbanes-Oxley-trening

Sarbanes Oxley Act er utrolig kompleks og påvirker flere ulike deler av firmaet på forskjellige måter. For å overholde riktig det, vil du sannsynligvis trenger spesifikk målrettet trening for hva konsernsjef og Finansdirektør trenger å vite om Sarbanes Oxley trening; Hva IT-avdelingen trenger å gjøre; Hva din Styret bør gjennomgå; og hvordan å kontrollere Sarbanes Oxley opplæring i sin helhet i din virksomhet.


Det er en masse Sarbanes Oxley trening. Små og store selskaper både bør være bekymret for å bli trening rettet mot adressering Sarbanes Oxley. Med mindre selskaper, generalisert Sarbanes Oxley opplæring for alle sammen med kanskje en spesialisert klasse eller to for IT-avdelingen på SOX 404, og en klasse for regnskapsavdelingen på hvordan revisjon og regnskap prosedyrer er berørt. For større selskaper, kan mer spesialisert klasser være nødvendig.


Foreslåtte klasser for Sarbanes Oxley trening


Alle påvirket personell i utøvende, regnskap og det avdelinger, samt viktige mellomledere, bør få oversikt opplæring på Sarbanes Oxley Act. Du kan vurdere å ha denne typen klassen før du starter spesialisert Sarbanes Oxley trening, og følge opp på slutten av alle klasser med en debriefing møte for de samme personell, slik at spesielle bekymringer kan bringes opp og adressert på samme tid for alle.


Et kurs på forståelse delen 302 av Sarbanes Oxley Act er et must for toppledelsen. En god kurs på denne delen vil lære deg følgende:


Hva du virkelig er sertifiserende.
Hva avsløring kontrollrutiner og prosedyrer er, og hvordan de skiller seg fra interne kontroller.
Hvilke forholdsregler du bør ta umiddelbart for å implementere Sarbanes Oxley.
Hva du bør gjøre langsiktige for Sarbanes Oxley.
Hva du bør gjøre før signering av på finansielle rapporter.


IT-avdelingen trenger noen alvorlige trene på SOX 404, delen om din internkontroll over finansiell rapportering. IT-avdelinger har vist seg for å være kritisk til å gi disse kontrollene, og de må forstå hva Kontroller de skulle gi, hva de trenger å endre om sine nåværende praksis og hva ny programvare de kanskje må implementere.


Regnskapsavdelingen vil trolig må Sarbanes Oxley opplæring i en rekke ulike områder, inkludert SOX 404 og intensiv undervisning på hva slags revisjon prosedyrer de trenger for å implementere. I tillegg bør du vurdere å ha en full gjennomgang av ditt regnskap og revisjon praksis av en profesjonell utdannet i Sarbanes Oxley krav som kan undersøke din hele økonomistyring prosedyrer og finne ut hva Sarbanes Oxley trening firmaet trenger for å overholde disse nye lover.


Etter Sarbanes-Oxley-trening


Som du har samlet inn nå, er Sarbanes Oxley Act en svært komplisert stykke lovgivning som vil ha en reell innvirkning på måten du gjør forretninger i mange år ennå å komme. Etter din første implementeringen av [Sarbanes Oxley opplæring], bør du ha noen i organisasjonen beskattes med å holde med nye utbygginger, og i hvert fall vurdere followup trening hvert år. Full effektene av Sarbanes Oxley Act er umulig å forutsi, men hvis du får best Sarbanes Oxley opplæring tilgjengelig akkurat nå, bør det har minimal innvirkning på din virksomhet.

No comments:

Post a Comment