Thursday, December 13, 2012

Alt om kausjon obligasjoner

Når noen er anklaget for å begå en kriminell handling, er de oftest arrestert og tatt til fengsel. Før de kan bli løslatt fra fengsel mens påvente rettssak, må noen kausjon dem ut, eller betale en kausjon obligasjoner etaten for å gå inn og ta over prosessen. Følgende avsnitt vil svare på noen vanlige spørsmål om prosessen, og dermed hjelpe leseren til å bedre forstå hvordan det fungerer.


Hva er kausjon obligasjoner?


Det er i utgangspunktet en type obligasjoner som er brukt for å oppnå utgivelsen av noen som er fengslet, og har blitt beordret til å gi kausjon for å bli utgitt påvente rettssak. Når det er bokført på vegne av mistenkt, er tiltalte deretter løslatt fra politiets varetekt venter det endelige utfallet av rettssaken. Hvis personen ikke tilbake til retten for hans/hennes rettssaken, det bestilte antallet er så forspilt, som vel som alle andre sikkerhet som er arkivert med domstolen som en del av kausjon obligasjoner.


Som problemer kausjon obligasjoner?


Det er oftest utstedt av lisensierte kausjon bondsmen. Disse etatene spesialister innen utstede kausjon obligasjoner, og ser at deres klienter vises i retten når deres rettssaken begynner, de må være lisensiert av staten.


Hvor mye har kausjon obligasjoner byråer betalt for sine tjenester?


Den gjennomsnittlige kostnaden for å ansette dem å få noen ut av fengsel til nedleggelsen av deres kriminelle saken er rett rundt 10 prosent av den faktiske bond koste. Dette inkluderer ikke faktiske utgifter byråer, som inkluderer alle nødvendige og rimelige utgifter pådratt med foreningen for transaksjonen. Byråer fastslår ikke kostnaden av obligasjoner. Det er opp til retten å avgjøre.


Hva gjør kausjon obligasjoner byråer For sine kunder?


De vil ofte gi sine kunder med:


kvitteringer for pengene som brukes
Kopier av alle signerte dokumentasjon
informasjon om status for bånd, i tillegg til status på eventuelle endringer
spørsmål retur av alle sikkerhet på frifinnelse av obligasjonen


Hvis du har blitt arrestert, eller hvis du noen gang er arrestert, første du bør gjøre er kontakt en advokat før du gjør noen form for ordninger. Selv om noen ganger ansette et byrå er din eneste mulige opsjonen, kan det hende at din advokat kan hjelpe deg med å utforske mulige alternativer.


Dusørjegere finne kausjon "Jumpers"


Når en ansetter for å hjelpe få vellykket ut av politiets varetekt, de er i hovedsak lovende de vil gå tilbake til retten for rettssaken. Hvis de ikke møter opp til trial, deres bond er tapt, dermed forårsaker mange selskaper å verve hjelp av dusørjegere, til å finne og bringe fagene tilbake for prøve, tidligere den faktiske tiden av beslag. Følgende avsnitt vil diskutere de allmenne bruksrettighetene dusørjegere når deres klienter hopper over kausjon.


Hopper over kausjon er et begrep som vanligvis brukes til å beskrive loven av tiltalte personer ikke å gjøre obligatorisk rettslokalene. Når tiltalte folk "hopp over kausjon", domstolen vil gi en benk garanterer for deres arrestasjon, og planlegge en domstol utseende på saken. Hvis tiltalte savner denne domstol utseende, er hvor tapt. Dette har inspirert mange byråer til å fungere sammen med dusørjegere å lokalisere tiltalte som har hoppet over kausjon, og bringe dem tilbake før det måtte bli forspilt.


Å finne og å bringe jumpers tilbake til retten kalles ofte "sporing en hoppe". Denne prosessen med å hindre kausjon obligasjoner inndragning er lovlig, og kan ofte føre til å bringe kriminelle til rettferdighet. Hvis tiltalte returneres til retten før startdatoen for inndragning, kan beløpet og alle sikkerhet returneres. Imidlertid vil byråer ta deres avtalt til delen av beløpet første.


Dusørjegere, også referert til som kausjon enforcers, er ofte tillatt ved lov å finner, pågripe og returnerer personer anklaget for en forbrytelse til retten. I noen stater, trellen må være til stede for pågripelse og noen ganger de er den kreves for å gjøre arrestasjonen. I disse type arrestasjoner er det vanligvis ingen juridiske krav om å få tak ransakingsordrer eller utlevering dokumenter. Dusørjegeren må imidlertid alltid være sikker på at han har den rette personen. Hvis ikke, både i trellen og dusørjegeren kan holdes ansvarlig for falsk arrest kostnader.


Statlige lover variere på forpliktelser og rettigheter dusørjegere i å spore en hoppe. Noen stater tillater dem, alle midler som er nødvendig for å pågripe og arrestere dem som har hoppet ut, men andre stater har strengere lover. For ytterligere informasjon om din staten lover angående dette, vennligst kontakt en kausjon-trellen i ditt område.

No comments:

Post a Comment