Friday, December 21, 2012

Personlig skade kravprosessen

Personskade søksmål er arkivert etter en standard kravprosessen, mye som andre søksmål er forfulgt. Følgende er en kort oversikt over trinnene i prosessen.


Trinn 1: Klage (petisjon)


I de fleste tilfeller er den første dokumentet innlevert en domstol til å starte en personskade søksmål klage eller begjæring. Dette dokumentet beskriver saksøkers (skadelidtes) saken, samt gi navnene på alle involverte parter og rettens jurisdiksjon.


Trinn 2: Innkalling


Innkallingen er rettens offisiell melding til den tiltalte (e) i en personskade søksmål at de blir saksøkte. Dette dokumentet varsler også saksøkte (e) til tidsbegrensninger og datoene for filing svar og andre materialer gjelder for saken.


Trinn 3: svar


Saksøkte kan svare Innkalling med detaljert svar til hver påstand i klagen. De kan velge å innrømme eller avslå hver av saksøkers påstander, eller de kan svare på det de har ikke nok kunnskap å innrømme eller avslå krav. Dette er også en tiltaltes mulighet til å prøve å få et søksmål avvist før det blir for langt langs.


Trinn 4: Cross-krav (valgfritt)


Et kryss-krav i en personskade søksmål oppstår når det er mer enn to partier på hver side av saken (saksøkerne eller tiltalte). For eksempel hvis en saksøker saksøker både saksøkte A og B for tiltalte for en personskade, kan saksøkte B saksøke saksøkte A som etter å ha vært årsaken til eller drivkraft til saksøkte B egne handlinger. Dette Cross-kravet vil bli subsumert under samme søksmålet og avgjøres samtidig.


Trinn 5: Tredjeparts fordringshaver (valgfritt)


I noen personskade tilfeller, kan saksøkte ha grunn til å prøve å passere av det juridiske ansvaret til en tredjepart. Saksøkte vil deretter sende en tredjeparts klage til retten som en del av den opprinnelige søksmålet arkivert av saksøker. Dette vil bringe i tredje-parti som en annen saksøkte, samt holde opprinnelige saksøkte involvert så lenge retten finner det nødvendig.

No comments:

Post a Comment