Friday, December 14, 2012

Forskjellige måter å gjøre kausjon obligasjoner

Når noen har blitt lest sine rettigheter, og tatt i politiets varetekt, er en av sine viktigste mål å oppfylle kravene til sine kausjon obligasjoner, og bli utgitt. Avhengig av alvorlighetsgraden av sine kostnader, beløpet vil bli satt, og til det er oppfylt, saksøkte vil bo i fengsel. Følgende avsnitt vil diskutere flere måter saksøkte kan møte sine kausjon obligasjoner og bli løslatt fra fengsel påvente rettssak.


Den vanligste måten personer anklaget for forbrytelser bruk oppfyller kravene til deres kausjon bond er ved å ansette en kausjon bond etaten for å hjelpe dem. I nærheten av de fleste fengsel hus, kan du finne flere etater ivrig etter å hjelpe ut. Tjenestene de gjengi er å fungere som en kausjonist som personen de representerer vil returnere for prøveversjon. Når du betaler kausjon obligasjoner byråer en fast avgift, vil de hjelpe deg å komme ut av fengsel inntil nedleggelsen av din sak. Det hovedavdeling ulempen av å ansette en kausjon obligasjoner byrå å hjelpe med din kausjon-bånd, er den du godtar å betale kausjon obligasjoner byrået ikke tilbakebetales, selv når din saken er avsluttet. Avgiften du betaler dem fungerer som en "forsikringspremie" slags.


En annen måte å få ut av fengsel når å ha blitt utstedt kausjon obligasjoner beløpene er å betale hele beløpet av kausjon obligasjoner i kontanter. Dette er en annen måte å opprettholde retten du kommer tilbake til trial, fordi på nedleggelsen av prøveversjonen, retten vil komme tilbake hele mengden av kausjon obligasjoner, uten avgifter være trukket.


For det tredje, som ofte er fornuftig for folk som har hatt sine kausjon obligasjoner sett høy, er å legge en eiendom obligasjon. Denne prosessen kan være komplisert, og krever at tjenestene til en advokat, det kan gjøres. Denne måten å møte kausjon obligasjoner beløpene er ganske enkelt å sette opp fast eiendom garantere du vises i retten som bestilt. Egenskapen, eller noen andre ekte sikkerhet, er utgitt ved ferdigstillelse av rettssaken.


Til slutt, når en person ikke har blitt beskyldt for en voldelig kriminalitet, og de er ikke sett på som en flybillett risiko, kan de bli utgitt på sine egne anerkjennelsen. Dette betyr ganske enkelt de vil være løslatt fra fengsel uten noen kausjon er påkrevd, på bare deres signatur, og lover de vil returnere for prøveversjon.


Betale hele kausjon Bond beløpet


Ett alternativ for å møte forholdene av kausjon obligasjoner er å betale hele beløpet bestilt av en dommer. Hvis du har råd til dette alternativet, er det best. Ved å betale hele beløpet av kausjon obligasjoner, ikke bare en du forsikret retten du kommer tilbake, men du vil også få hele beløpet tilbake ved avslutningen av ditt tilfelle. Det er ingen avgifter, men du må igjen i retten, som bestilt. Hvis du ikke klarer å dukke opp igjen på alle planlagte høringer, kunne hvor mye din kausjon obligasjoner bli forspilt.


Din egen anerkjennelsen


For forbrytelser som er ikke-voldelige, og hvor tiltalte er ikke sett på som en flybillett risiko, vil noen dommere ikke sette kausjon obligasjoner beløp. I stedet, de vil tillate saksøkte å bli utgitt på deres "egen anerkjennelsen", eller løfte de vil returnere for sine studier. Hvis saksøkte bryte denne avtalen, og ikke klarer å dukke opp på alle planlagte retten høringer, de kan være rearrested, og møte tilleggskostnader.


Ansette en kausjon-Bondsmen


Ved å ansette en kausjon-bondsmen, vil kausjon-bondsmen håndtere alt det tar for å få deg ut av fengsel. Hvis du betaler dem en avtalt avgift, vil vanligvis rundt 10 prosent av mengden av kausjon obligasjoner, du bli utgitt fra fengsel med bonding selskapet som kausjonist å sikre du vil vises i retten som du er beordret til å. Hvis du ikke klarer å komme på alle planlagte retten høringer, det er svært sannsynlig at du vil kausjon bondsmen få hjelp av en bounty hunter til å spore deg og bringe deg til retten for å hindre kausjon obligasjoner beløpet som skal bli forspilt. Gebyret du betale kausjon-bondsmen er ikke returnert når saken er avsluttet, er det for kausjon-bondsmen å holde for tjenesteytelser til deg.

No comments:

Post a Comment