Sunday, December 23, 2012

Sykepleier er medisinsk Malpractice Primer

Ifølge de nasjonale rådet av State Boards of Nursing antall disiplinære handlinger for praksis lydrelaterte problemer som manglende evne til å vurdere eller gripe inn, dokumentasjon feil og feil ved medisinering for RNs har økt betydelig i de siste fem årene. Sykepleiere bør være bekymret for medisinsk malpractice fordi sykepleiere holdes ansvarlig for sine egne uaktsomhet og kunne finne seg saksøkt for malpractice.


Elementer av medisinsk Malpractice


Medisinsk malpractice kan generelt defineres som uaktsomhet av en lege, sykepleier, EMT, sykehus eller annet helsepersonell profesjonell som forårsaker fysisk eller følelsesmessig skade til pasient under deres omsorg. Dette inkluderer unnlatelse av å diagnostisere en sykdom i en betimelig og profesjonell måte, kirurgisk feil, feil i levering av et barn, feil med medisiner, eller forårsaker tap eller skade ved ikke gjennomføre profesjonelt. Medisinsk malpractice er begrenset til uaktsomhet som oppstår i løpet av medisinsk eller helsetjenester, og grunnleggende juridiske problemer som er involvert i medisinsk malpractice er de samme som de juridiske elementene i vanlige uaktsomhet.


Fire viktige elementer i et medisinsk malpractice tilfelle:


Standard omsorg: Generelt, standarden på omsorg er definert som pleie en rimelig, forsiktig eller forsvarlig helsevesenet praktiserende ville gi i lignende omstendigheter. Sykehus, sykepleier praksis fungerer, staten styrene i sykepleie og sykepleie avdelinger generelt har etablert standarder av omsorg og retningslinjer og prosedyrer som guide sykepleiere og hjelpeutstyr ansatte i nesten alle pasientomsorg situasjoner. Sykepleie Care planer hjelpe sykepleiere definerer oftest oppstått klinisk problemer og dens symptomer, så tilbud retningslinjer for å utføre løpende vurdering og terapeutisk intervensjon. Omsorg planer hjelpe sykepleieren utvikling, utfrielse og dokumentasjon av pasienten omsorg for å hjelpe sykepleiere overholder mest gjeldende praksis og profesjonelle standarder i sykepleie.


Feil inkluderer en rekke eksempler, blant annet:


--Unnlater å vurdere alvorlige endringer i pasienten vilkår, for eksempel manglende evne til å sjekke status for nevrologiske, vital signs eller blodsukker nivåer i tide.


-Manglende evne til å iverksette nødvendige tiltak eller varsle lege når betydelige endringer i tålmodig betingelsen er notert.


--Feil ved medisinering, eller dokumentasjonen feil.


--Misbruke en medisinsk enhet eller implantatet.


--Sviktende å få informert samtykke fra en pasient.


--Sviktende å utføre en prosedyre.


For å bevise medisinsk malpractice, må saksøker å bevise at omsorg mottatt ikke oppfyller "standard omsorg" for medisinske fagfolk under lignende omstendigheter. Brudd på at standarden på omsorg oppstår når noen ikke følger at standarden på omsorg.


Hvis sykepleieren vellykket viser at han/hun har møtt en akseptabel standarden på omsorg, så det er ingen malpractice.


Husk hva sykepleie instruktører alltid pleide å si, "Hvis du ikke dokumentere det, det ikke skjedde!" - med andre ord skikkelig dokumentasjon kan bli ditt beste våpen!


Plikt: Dette er generelt det mest likefrem elementet å bevise i et medisinsk malpractice tilfelle. En gang en sykepleier godtar rapporten og tilordnet pasienter har sykepleier avtalt å ta vare på disse pasienter. Ved å akseptere de tildelte pasientene har sykepleier antatt en plikt til å behandle pasienten med at graden av dyktighet, omsorg og flid besatt eller utøves av kompetente og forsiktig sykepleiere. En situasjon som gir fritak fra "plikt" ville være omsorg gitt i en situasjon som er dekket av gode Samaritan lover.


Juridiske årsakssammenheng: Juridiske årsakssammenheng er andre store hinder som må overvinnes for en vellykket malpractice saksøker. Saksøker må etablere at hadde standarder er fulgt, skader eller skader på pasienten ville ha vært unngått. En juridisk årsak til handling for uaktsomhet finnes vanligvis når det er bestemt at brudd på standarden på omsorg proximately forårsaket skader, vanligvis fysisk eller følelsesmessig i naturen til offeret.


Skader: Var urimelig, uforsiktig eller upassende oppførsel på siden sykepleieren, sykehus eller annet helsepersonell proximate årsak til skader eller skader på pasient eller klient? Betydelige skader forårsaket av brudd på standardene som oppfyller "skader"-element i et medisinsk malpractice krav inkluderer:


-Død
-Funksjonshemming
-Misdannelse
-Ytterligere sykehusinnleggelse eller konsultasjonen å korrekt en medisinsk feil
-Alvorlig og langvarig smerte


Husk at medisinske feil kan skje under selv de mest rutinemessige oppgaver, for eksempel når en sykehuset pasienten gis en feil kosthold. Bemanning knapphet eller pasienten overbelastning, avlaste deg ikke om ditt ansvar å behandle hver eneste aspekt av omsorg for pasienter! Hvis du tror du er tilordnet flere pasienter enn du kan trygt under Skift stemmen din innvendinger til din kostnad sykepleier og sykepleie veileder! Når du godtar pasienten belastningen anta du juridisk plikt til vedlikehold. Disse elementene av malpractice Husk og være sikker du kan møte standardene for omsorg for sykepleie-spesialitet å godta oppgaven din pasient.


Sykepleiere ville rådes til å bære sin egen profesjonell ansvarsforsikring i stedet for å stole på sin arbeidsgiver paraply politikk for å beskytte dem i tilfelle en malpractice dress. Aldri forvente din arbeidsgivers interesser i tilfelle av en rettssak å være det samme som deg!

No comments:

Post a Comment