Friday, December 7, 2012

Trenger jeg en DUI advokat?

Du har blitt arrestert på DUI lading. Nå hva gjør du? Selv om de fleste folk vil anbefale at du ansette en advokat til å representere dine interesser gjør mange mennesker ikke det, ofte på grunn av skam og forlegenhet. Hvorvidt du ansette kan en advokat ha en stor innvirkning på ditt tilfelle så kan du tenke nøye før du tar en beslutning. Hvis du bestemmer deg å leie en DUI advokat er det flere ting å vurdere, slik at du finne den beste advokaten mulig å representere deg.


Fordi DUI Lover variere blant hver stat (http://www.duislawyer.com/stateduilaws), ansette en advokat som har ekspertise med lovene i staten der du ble arrestert. Også, ansette en advokat som spesialiserer seg på DUI tilfeller. Avhengig av hvor du bor kan du ikke være i stand til å finne en god advokat som praksis DUI lov utelukkende, men se etter en advokat som tilbringer minst halvparten av hans eller hennes tid håndtering DUI tilfeller. Det kan være fristende for å ansette din lokale advokat som omhandler en veritabel buffé med problemer som DUI'S, skilsmisse, wills, og konkurs, etc. men DUI loven er omfattende og kontinuerlig endring så du vil trolig være mye bedre ansette en spesialist i DUI.


Før du leier en DUI advokat, eller noen annen type advokat, møte med ham eller henne første. De fleste jurister vil ikke belaste deg å møte med dem mens du er på utkikk etter noen til å håndtere saken din. Å ha et ansikt til ansikt møte med advokaten din før du ansetter ham eller henne er bra for både klient- og advokat. Vil du leie noen du føler deg komfortabel å jobbe med. Et ansikt til ansikt møte hjelper deg med å avgjøre hvorvidt eller ikke du føler deg komfortabel. Det også bidrar til advokaten avgjøre hvis han eller hun føler seg komfortabel å jobbe med deg og ønsker å behandle saken.


Før du går til noen konsultasjoner med advokater (og du bør konsultere med minst to advokater før en beslutning) gjøre noen undersøkelser. Gule sider er et godt sted å lete etter en advokat, men husk at DUI advokat med største annonsen ikke er nødvendigvis den beste advokaten å ansette. Han eller hun er akkurat personen med største annonsen. Du vil en advokat med DUI kompetanse og erfaring.


Biblioteket er et annet godt sted å gjøre forskning. Ditt lokale bibliotek bør ha en kopi av Martindale Hubbell lov katalogen. Katalogen gjør sitt beste for å liste alle advokat i USA sammen med område (r hans eller hennes) av spesialitet. Du kan søke katalogen ved plassering eller område av loven hver advokat omhandler. Katalogen er også tilgjengelig på nettet. Folk du kjenner kan også være en god kilde til informasjon om en god advokat.


Opprett en liste over spørsmålene du skal spørre hver advokat under konsultasjonen, slik at du kan sammenligne hver advokat like før du bestemmer hvem du ønsker å leie til å representere deg.


Noen spørsmål kan du har på listen du gjøre er:


1) Hva prosent av tilfellene du håndtere er DUI eller svekket driveren? (Husk at du ønsker noen som er godt kjent med gjeldende lovene i staten.)


2) Hva har dere betalt, og hva er din gebyrstruktur? (Du vil vite mest du vil måtte betale så vel som hvor mye du har å betale på forhånd. Mange DUI juristene lade et flatt gebyr, som er et fast beløp for ditt tilfelle hvorvidt det går til rettssak. Noen advokater belaste en timesats. Andre har sjanglet gebyrstrukturer som bryte ting i faser. De kan lade et flatt gebyr frem til rettssaken. Hvis saken går til retten så er det en annen gebyr for å betale. Hvis hele avgiften kreves forhånd, men du er økonomisk i stand til å betale det spør alle forhånd hvis en betalingen ordningen kan være utdrevet. Det kan ikke skade for å spørre. Verste svaret du får er "nei.")


3) Hva koster foruten advokatutgifter vil jeg være ansvarlig for? (I tillegg til advokat avgifter du kan være ansvarlig for ting som saksomkostninger og filing avgifter).


4) Vil du bli advokat håndtering av mitt tilfelle eller vil noen andre i firmaet være den primære advokaten på mitt tilfelle? (Dette spørsmålet er spesielt viktig hvis du er konsulentfirmaer på en firma med flere advokater. Noen mennesker har vært veldig frustrert da de fant ut advokaten de rådførte seg med var ikke advokaten som håndteres av fleste av deres sak.)


Dette er bare noen av spørsmålene du vil sannsynligvis vil spørre før du bestemmer hvilken DUI advokat du ønsker å leie.

No comments:

Post a Comment