Wednesday, December 5, 2012

Advokater Online

Reklame er en relativt ny utvikling i den juridiske profesjonen, og ikke alle advokatfirmaer engasjere seg i det i dag. Likevel, er det tilrådelig for hver advokatfirma å ta notat av viktig ressurs på Internett har blitt til forbrukere som søker produkter og tjenester. Datamaskiner er en husholdning standard Internett gir informasjon om hver yrke, i formater fra enkel gul side oppføringer til proprietære websider med lyd og video-presentasjoner. Selv blant advokater og firmaer som ikke valgte å annonsere, betydningen av Internett som en forbruker ressurs bør ikke overses.


Det er et stort utvalg av elektroniske oppføringen biler for advokater. Advokat søker å bli inkludert i kommersielle online advokat oppføringer kan betale for å ha hans eller hennes navn satt inn på slike områder som findlaw.com, lawinfo.com, lawyers.com eller mange 'gule sider' tjenester nå online. Det er minst fire nasjonale liste tjenester for personskade advokater, og andre for familierett, strafferett og så videre. Foreningen er et redskap for spesialitet oppføringer: Consumer advokater Association, National Association i Consumer konkurs advokater, The Council av overordnede advokater, etc.


Så er det den lokaliserte e-handel service oppføringer for områder som er nettopp idet aggressiv i søker eksponering på søkemotorer. Kort sagt, kan en advokat gjøre en betydelig investering i notering tjenester alene. En enkel listing er imidlertid en hit-and-miss forslag: det er ingenting i en oppføringen som inviterer interesse fra shopper. Et personlig webområde for en advokat eller et advokatfirma er den største og beste bruken av Internett.


Et advokatfirma med sin egen vertsbaserte nettsted kan oppnå en rekke ting. De fleste som gjennomfører et tilfeldig Søk etter en advokat er sannsynligvis noe skremt, ikke sikker på lov om deres problem, og bekymret for kostnadene. Videre finnes det i dag en utbredt skepsis om advokater, særlig blant uinnvidde. Et vertsbasert nettsted kan lette noen av de usikkerhetene, og dermed invitere kontakten fra den potensielle kunden.


Nettsiden kan beskrive firmaets områder av juridiske fokus. Det kan fungere som et pedagogisk verktøy, forklarer grunnleggende av utvalgte områder av lov og foreslå noen innledende skritt for den potensielle kunden. Til slutt klienten vil ende opp i et advokat kontor et sted, så å gi noen innledende online utdanning vil gi advokatfirmaet en godartet og positivt førsteinntrykk.


Et vertsbasert nettsted kan gi og email mal for en første forespørsel eller invitere en telefonsamtale, 'ingen strenger festet'. Nettsiden kan foreslå noen elektroniske kilder som gir detaljerte forklaringer av ulike juridiske spesialiteter. Endelig kan lov firmaets web-område ta opp spørsmålet om betaling og forklare alle alternativene som er tilgjengelige i dette området.


Som med andre former for media, forsvar og personskade advokater er mest sannsynlig å finne bruker nettet som en reklame tjeneste. De fleste advokatfirmaer med andre slags spesialiteter som bruker kroen websites pleier å være litt mer subtile, understreker firmaets lang levetid eller stabilitet, sin suksess og kanskje gi biografier av firmaets viktigste medlemmer.


Et vertsbasert nettsted kan være et effektivt innledende redskap for en advokat eller et advokatfirma. Det kan gi et første nivå av komfort med firmaet før eventuelle personlige henvendelser må gjøres. Det kan opprette firmaets legitimasjon i sine utvalgte områder av juridiske spesialisering, og det kan gjøre prosessen med første kontakt en komfortabel en ved å forklare hvordan og når gebyrstrukturene brukes.


Koble en potensiell kunde med en vertsbasert nettsted kan delvis være en funksjon av området ved hjelp av søkeord optimalisering. Men det er sannsynligvis flere praktisk å anta at den første referansen vil komme fra en annen, mer vanlig kilde som tidligere klient eller lokalt Advokatforening. På dette punktet, blir den vertsbaserte advokat nettstedet en effektiv oppsøkende verktøyet, minimere den skremmende effekten av en enkel telefonnummer og en downtown adresse.

No comments:

Post a Comment