Friday, October 26, 2012

Solskinn tilstand å se gul takket være sitron lover

Når folk tenker på Florida, tenker de på Sunshine staten og deres øverste landbruk produkt - appelsiner. Men er det sitron loven Florida håndhever som gjør bileiere se gul. Sitron lov advokater er nesten så mykje som oransje avlingen i Florida, så bare husk dem når du bestemmer deg å søke alle juridisk bistand. Du kan imidlertid forskning din grunnleggende bil sitron lov bare ved surfing på Internett eller lese nedenfor for høydepunkter på dine rettigheter som forbruker, når det gjelder å eie en bil sitron.


På slutten så av 1980 en ny sitron lov som holder bilprodusenter ansvarlige, av bestemte situasjoner selvfølgelig for refundering kjøpers penger eller utveksle problemet kjøretøyet med en ny, sammenlignbare modell. Denne loven dekker ikke en brukt bil sitron, heller det gir dekning for ATV biler, motorsykler, skitt sykler, motoriserte scootere eller store lastebiler med en vekt på over 10.000 pounds.


Denne sitron loven Florida har også dekker bare nye biler, enten kjøpt eller leid i staten. Det er svært få unntak. Defekt operasjon eller en stor feil i bilen har å være til stede som ville hindre sikker bruk av kjøretøyet. Du har hørt at skjønnhet er i øyet som ser? Vel, gjelder det samme når bedømme hvorvidt kjøretøyet har en legitim defekt.


Eieren av bilen må ha hadde kastet bort mye tid å ta bilen til forhandleren eller sertifisert tjenesteleverandør, å miste tid til familien og muligens tap av lønn på grunn av tapte arbeid. OK, så sitron lovene ikke akkurat si at, men det er realiteten av det riktig? Teknisk, måtte du har tatt bilen i minst tre anledninger for identiske problemer eller har hatt bilen ut av oppdrag for femten rette dager på grunn av feilen eller defekt.


Her er der det begynner å bli irriterende. Etter all denne tid og forverring av tar bilen din uten problemer som er løst, må du fylle ut et skjema fra sitron lov Florida håndboken. Du kan oppgi dine klager på der og beskriver problemene dine kjøretøy. Neste trinn er å sende det direkte til produsenten via sertifisert eller kvittering post og venter på svar. (Alle dette stresset nesten gjør du ønsker å gjøre lemonade med at bilen sitron, ikke sant?)


Produsenten har ti dager til å bla opp et svar på klagemål. Hvis du ikke hører fra dem, er deres rettigheter fravikes. Vanligvis skjønt, vil du høre tilbake fra produsenten der de vil henvise deg til ennå en annen autorisert tjenesteleverandør for en annen inspeksjon av det påståtte bil sitronsaft. Høres ut som mye moro!


Hvis du får disgusted med hele prosessen, gjør et søk på Internett eller anmode i nærheten for noen anerkjente sitron lov advokater som kan kjempe kampen for deg. Bare sørg for å holde orden på alle dine reparasjon kvitteringer, gebyrer Bilutleie på grunn av kjøretøyet være ute av kommisjonen og annet garantiarbeid. Dokumentasjon er viktig å følge noen bil sitron lov. Lykke til i din søken. La oss håpe på at du vil snart begynne å se grønn, fargen på penger i stedet for bil sitron gul!

No comments:

Post a Comment