Tuesday, October 16, 2012

Hva du skal gjøre & vite hvis du er i en Auto-ulykken (inkluderer en sjekkliste som alle bør skrive ut)

Hvert år, det er mer enn 6 millioner bilulykker i USA, og vite hva å gjøre hvis du er involvert i en av dem er avgjørende for din sikkerhet--både fysisk og økonomisk.


Når ulykken inntreffer


Det første du bør gjøre er Stopp. Hver stat har sine egne straffer for fleeing scene av en ulykke, men hvis du ikke stopper du kan senere belastet med en "hit og kjøre.


Deretter vurdere scenen med sikkerhet i tankene. Hvis ulykken er mindre, og ingen er alvorlig skadet, kan du trekke bilen ved siden av veien, ute av måten av trafikk.


Hvis folk er skadet, kan du gjøre ditt beste for å hjelpe dem. Ring politiet, og fortelle dem trenger du en ambulanse. Har du opplæring i førstehjelp, administrere det, men hvis ikke, ikke flytte noen som er skadet, som du kan gjøre sine skader verre. Unntak her er hvis bor sette vil skade personen ytterligere (for eksempel en bil brann)--deretter flytter du dem fra faren.


Forbli rolig


Du bør alltid ringe politiet, uansett hvor små ulykken. Politiet vil fylle ut en ulykke-rapporten, som er avgjørende for å beskytte dine rettigheter senere--spesielt hvis du er involvert i en ulykke med en uninsured bilist.


Kontroller at du slår dine farelys på å la trafikk vet at det har vært en ulykke. Du kan også vil fastsatt flares eller sette panseret på bilen for å varsle andre. Hvis du ikke prøver å advare andre drivere til ulykken, kan du være ansvarlig for skade til sine kjøretøy.


I mellomtiden, bli sinnsro. Ikke krangle med eller kjefte på den andre føreren, så alt du sier senere kan bli holdt mot deg. Ikke si at ulykken var din skyld eller innrømme noen form for ansvar å vitner, eller andre som er involvert i ulykken. Du bør vente på politiet framover, og bare diskutere ulykken med politiet og en forsikring agent.


Få riktig informasjon


Selv om du vil sannsynligvis bli ristet opp umiddelbart etter en ulykke, er det viktig å notere av følgende informasjon:


Navn, adresser og telefonnumre til alle som er involvert i ulykken.


En beskrivelse av bilen involvert (lag, modell, år, farge)


Nummerskilt av den andre bilen.


Kjøretøy identifikasjonsnummeret til den andre bilen.


Forsikringsselskapet, Polisenummeret og førerkortnummer av den andre føreren.


Navnet på bilens eier (Hvis den ikke driveren).


Den nøyaktige plasseringen av kollisjonen og hvordan det skjedde.


Skade til alle kjøretøy, og dato og klokkeslett for ulykken (du kan selv ønsker å tegne en rask skisse av hvordan bilene havnet på veien).


Navnene og adressene til vitner til ulykken.


Ringe en forsikring AgentSjekkliste: hva du kan gjøre i en Auto-ulykken ; "> Stopp og trekke ute av måten trafikk (hvis mulig). ;"> Ring politiet. ;"> Se etter skader og hjelpe de du kan. ;"> Advare andre drivere ved hjelp av din farelys. ;"> Samle nødvendig informasjon: navn, adresser, telefonnumre og forsikringsinformasjon av disse involvert; ulykken, kjøretøy og skade beskrivelser; navnene og adressene til vitner. ;"> Ikke innrømme feil, ansvar eller argumentere med andre drivere. ;"> Kontroller at politiet fylle ut en ulykke-rapport. ;"> Ringe din forsikringsagent og rapportere ulykken. ;"> Se en lege Hvis du tror du har skader. ;"> Gjøre et krav med din (eller andre førerens) forsikringsselskap. ;"> Kontakter du en jurist hvis du er saksøkte eller trenger råd å gjøre et krav/omsetning med ditt forsikringsselskap.


Etter at du har talt med politiet, og en ulykke-rapport har blitt arkivert, bør du ringe din forsikring agent, så snart som mulig. Jo før du gjør dette, jo raskere agent kan begynne å behandle kravet ditt. Videre, hvis du forsinke rapportering ulykken, hvis kan påvirke dekning. Enkelte stater også kreve at du rapportere ulykken til Department of Motor Vehicles.


Etter ulykken


Du og dine passasjerer ønsker kanskje å få en check-up med en lege Hvis du mistenker at du kan bli skadet. Skader fra kjøretøy ulykker viser alltid ikke opp umiddelbart. Visse omstendigheter kunne også arrestordre du ringer personskade advokat, for å diskutere dine rettigheter og kundens rettigheter eller ditt ansvar i ulykken.


Når du skal ringe en advokat


De fleste mennesker liker å løse ting så raskt og som ganske enkelt som mulig, men det er tider når ringer advokat er gunstig og aften på krevd. Disse inkluderer:


Hvis en fordring gjøres mot deg som overskrider forsikring dekning.


Å gjenopprette medisinsk utgifter eller andre tap som overstiger et bestemt beløp av penger (avhengig av staten).


Å gjenopprette kompensasjon for smerte og lidelse for alvorlige skader.


Å gjenopprette kompensasjon for en død.


Gjenopprette kompensasjon fra en aktiva ikke driver.


En auto-ulykken kan ta bompenger mental, fysisk og følelsesmessig på alle som er involvert. For å gjøre veiene tryggere for alle, kjøretur courteously og la, og, hvis du vil, kan du sjekke ut disse sikker kjøring tipsene fra the State of Illinois' "reglene i veien."

No comments:

Post a Comment