Tuesday, October 9, 2012

Forstå dine rettigheter når skadet

Finne deg selv skadet, kan det være en troubling, ensom og forvirrende opplevelse. Råd vil komme fra flere ulike steder, og det kan være helt overveldende. Det vil virke at du har liten tid eller emosjonelle styrke til å håndtere eller fornuftig av dine rettigheter eller hva de skal gjøre. Det er svært viktig å forstå dine rettigheter og hva type av krav til filen for å sikre at all du er riktig kompensert for din skader og at prosessen er så raskt og så problemfritt som mulig.


Det finnes 3 typer personskade krav der en kan sende; uaktsomhet, objektivt ansvar og tilsiktet galt. Hvis noen skadet du som følge av uaktsomhet på sin side kan du registrere din personskade krav som en form for uaktsomhet på deres del. Hvis en skade er forårsaket av bruk av et mangelfullt produkt, kan du registrere et krav som objektivt ansvar. Hvis du har en skade er et resultat av internasjonale atferd av andre personer eller institusjoner, du er i stand til filen en personlig injurie sak, så vel som kriminelle kostnader.


Når du har funnet ut hvilken type krav må du fil basert på din personlig skade, må du finne en advokat. Det er relevant for at du finner en som spesialiserer seg på personskade lov. Mest personskaderett advokater tilbyr gratis førstegangs konsultasjon for å diskutere saken så snakk med flere advokater før ansette en til å håndtere ditt tilfelle.


Vær oppmerksom, bruker en liten krav domstol kan være et levedyktig alternativ til å bruke en advokat i visse tilfeller personskade. For mindre skader som resulterer i si, en bilulykke, er det best å håndtere direkte forsikringsselskapet så å unngå potensielt dyrt advokathonorarer. For mer alvorlige tilfeller, ansette en advokat vil la forsikringen selskaper vet at du er seriøs om denne saken, og kan ofte hjelpe prosessen flytte sammen mer grundig. Ingen forsikringsselskap eller saksøkte ønsker å håndtere en lengthily sak som de betaler folk på sin side for sin tid også. Husk at fravær av juridisk representasjon kan sette deg i en ganske ugunstige posisjon.


Det er flere viktige spørsmål som må stilles når du har funnet en personskade advokat inkludert:


• Hvilke rettigheter har jeg som må være beskyttet?


• Det utgir bokstaver trenger å bli sendt; hvor mange forsikringsselskaper må bli varslet? Vil du gjøre dette for meg?


• Hvor lenge har du og din advokatfirma blitt praktisere loven?


• Når blir jeg belastet? hvor mye?


• Vil jeg må betale en juridisk avgift Hvis du ikke gjenopprette penger for meg?


• Som vil betale min medisinske regninger; fysioterapi regninger; stoffet regninger; transportutgifter; midlertidig eller permanent husholdning hjelpe; tapt inntekt; skade på eiendom; og smerte og lidelse?


Aldri føle bekymret om stille spørsmål av din advokat. Du er en betaler for ham/henne, og han/hun er det å arbeide for deg!

No comments:

Post a Comment