Monday, October 8, 2012

Sivil partnerskap

Sivil partnerskap Act 2004


For sivil partnerskap Act 2004 trådte i kraft på 5 desember 2005 gir en lang forfallen juridiske anerkjennelse av samme sex par rettigheter. Samme-sex par nå har endelig i stor grad de samme rettighetene som for heterofile gifte par. Men ser det ut til å være 2 områder der de juridiske rettighetene til sivile partnere og gifte par er forskjellige.


Oppløsning


Grunnlag for dissolving en sivil partnerskap er de samme som for dissolving et ekteskap med ett unntak - ekteskapet er ikke en bakken for oppløsning i en sivil partnerskap i motsetning til i ekteskap tilfeller.


Pre-Partnership avtaler


Pre-ekteskapelig avtaler har vært tilgjengelig i mange år, men det ville synes at bare de mest wealthily par som har til hensikt å gifte seg nytte seg av denne avtalen, og det det synes å være lite oppmuntring fra juridiske forums å bruke dem.


Derimot med innføringen av sivil partnerskap, har mye lagt vekt på å inngå en avtale for Pre-Partnership.


Pre-Partnership avtalen har eksistert i mange år nå. Tidligere referert til som 'Cohabitation avtaler' det ble ansett et nyttig dokument ha hvor par - både samme kjønn og heterofile - besluttet å leve sammen. Oftere enn ikke imidlertid visste folk aldri om eksistensen av slikt dokument, som sannsynligvis er tilfellet i dag.


Med innføringen av sivil partnerskap rettigheter, har mye lagt vekt på å ha en slik avtale. Dokumentet bør bli inngått før registrering partnerskap, og er utformet for å håndtere hvordan par ønsker å håndtere økonomiske saker i det tilfelle at partnerskap er oppløst.


Loven Society of England og Wales har hevdet i sin litteratur at mens Pre-Partnership avtaler - som pre-ekteskapelig avtaler - ikke er juridisk forpliktende, med domstolene vanligvis beslutter å dele aktiva 50/50 på skilsmisse pre-partnership avtaler burde skal anses som loven vil behandle sivil partnerskap på samme måte som skilsmisse.


(Pre-Partnership/Cohabitation kontrakt og Pre-marital avtaler er tilgjengelig for nedlasting fra delen juridiske dokumenter i DYW-området).


Skatt & Wills implikasjoner


Sivile partnere vil bli behandlet den samme som gift par for skatteformål. Derfor vil alle de samme arv skatt fritak tilgjengelig til gifte par også være tilgjengelig til sivile partnere. Slike fritak inkluderer Nil Rate Band rabatten (275 tiden £000) og 'ektefelle'-fritak hvorved alle overføringer mellom ektefeller fritatt fra arv skatt og også vil være tilfelle med sivile partnere. (For mer detaljerte råd om arv skatt se fritak arv skatt).


Den andre konsekvensen av å skrive inn i en sivil partnerskap fra et Wills perspektiv, er at eventuelle eksisterende vilje skal bli ugyldiggjort ved registrering partnerskap. De bevarte vil skal automatisk bli opphevet, og en ny vil bør være utarbeidet.


Hvis du ønsker å gjøre en vil i forventning eller forutsett av å skrive inn i en sivil partnerskap- eller ekteskap for saks skyld - spesifikke vil klausuler måtte være utarbeidet i viljen til å sikre at det forblir gyldig etter innstigning partnerskap/ekteskap.


Heldigvis er lov om sivil partnerskap på en svært lik linje som i ekteskapet, dermed saker ikke er for komplisert. Som med råd gitt til gifte par, gjør en vilje er viktig som du ikke kan anta at din ektefelle/partner vil arve din del, og det kan godt være at bestemte setningsdeler må være utarbeidet i Wills for sivile partnere.


JsByrne
LLB (Hons) LPc.

No comments:

Post a Comment