Monday, October 15, 2012

Din "siste vil & testamente:" hvorfor du trenger en, hva du trenger i det, og Smart trinnene for å forberede din vilje

Forbereder et "siste vil og Testament" - mest kjent som en vil--er ikke noe som alle liker å tenke eller gjøre. Men det er noe som nesten alle voksen--særlig de med barn-- bør tenke og gjøre.


Fleste amerikanere (57 prosent) har ikke en vil, ifølge en undersøkelse av juridiske webområdet FindLaw.com. Det etterlater dem med ikke noe å si over hvordan deres barn er reist (skal deres barn fortsatt være under 18 år) eller hvordan sine eiendeler brukes når de dør.


Hvem trenger en vil?


"Hvis du ikke vil at staten skal skrive din vilje, må du opprette en vil," sier Connecticut advokat James Kosakow, som spesialiserer seg på estate planning. Han fortsetter:


"Hvis du dør uten en vil, staten vil si hvem får hva fra din eiendom, som din testamentsfullbyrdere--de ansvarlige for å administrere din eiendom--vil være, og som vil ta seg av dine små barn. Du vil ikke ha muligheten til å redusere eller unngå eiendom skatter, som potensielt kan være betydelig; Opprette klareringer for dine barn eller andre beneficiaries; donere til veldedighet eller bequeath gaver til bestemte personer. Den eneste måten du kan ha noe å si i disse sakene er gjennom en eiendom planen, som vanligvis inkluderer en vilje."


Hva bør være i din vil?


En vil er et juridisk dokument som lar deg angi hvem som får dine aktiva når du dør. Du bør gi navn:


Begunstigede:
Dette kan være familiemedlemmer, venner eller veldedige organisasjoner. Din vilje bør tilstanden som din beneficiaries motta hvilke av dine eiendeler. Du kan bryte ned din eiendom individuelt (for eksempel en bestemt stykke smykker til barnet) eller la en sum penger. Du bør også angi noen til å motta "rester" av din eiendom, som omfatter alle gjenværende eiendeler.


En guardian for barna dine:
Hvis barna er under 18 år, bør du gi navn som du ønsker å være ansvarlig for sine omsorg Hvis både du og din ektefelle dør. Du kan også angi noen å være ansvarlig for barnas finansielle eiendeler. To trenger ikke å være den samme personen.


"Mange mennesker med ny babyer navn egne foreldre som en lovlige verge i sine wills," sa Mike Palermo, en advokat og sertifisert økonomiplanlegger.


Du bør imidlertid huske på at barn vanligvis overleve sine besteforeldre. Noen ting du bør vurdere når du velger en guardian for dine barn inkluderer:


Er personen fysisk i stand å omsorg for barna?


Har personen tid nødvendig?


Hvis du ikke kan gi nok eiendeler for barn, potensielle guardian skal kunne?


Personen lever i et miljø som vil være støttende for deres barn?


En executor:
Dette er den personen (eller institusjon) som vil kontrollere distribusjonen av dine eiendeler i henhold til din vilje. De fleste mennesker velger deres ektefelle, en voksen barnet, venn, relativ eller advokat. Hvis ingen executor kalles, vil ett bli utnevnt av en tinglysing dommer. Den executor ansvar inkludere:


Samle inn og behandle dine eiendeler


Betale din gjeld og skatt


Distribuere dine eiendeler i samsvar med din vilje


Varsle Social Security og andre organisasjoner av død


Avbryter kredittkort, magazine abonnement, osv.


Andre elementer kan du ta med i din vil inkludere:


En beskrivelse av dine eiendeler


Alternative beneficiaries og/eller verger, i tilfelle en mottaker eller verge død


Bestemt gaver, for eksempel et hus


Gjeld skyldte til deg som du ønsker avbrutt


Hvordan er en "Levende vil" annerledes enn den Will diskutert her?


En levende vil - også kjent som et Advance-direktiv--er et annerledes (og svært nødvendig) juridisk dokument skrevet å sikre at dine personlige ønsker om medisinsk behandling, resuscitation, livet støtte og medisinering er utført Hvis du ikke kan kommunisere de ønskene. Det er også opprettet på forhånd og viktig for alle å få på plass, særlig de med terminal sykdom.


Søk på nettet ved å kombinere begrepet "Levende vil" med navnet på din tilstand (eller land hvis utenfor USA) for støttelinjer for å forberede levende vil.


Hvordan du har din "siste vil & testamente" forberedt


"Kan være ganske enkelt å utforme en vil, avhengig av mengden aktiva du har og hvordan du har tenkt å dele dine eiendeler blant arvinger, sier Mike Janko, administrerende direktør i den nasjonale forening av finansielle og Estate planlegging (NAFEP).


Ofte, for eksempel, vil hver ektefelle skrive en egen vilje og la alle hans eller hennes aktiva til den andre. Wills kan enten håndskrevne (avhengig av tilstanden) eller utarbeidet av en advokat.


Hvis du bestemmer deg å skrive din egen vilje (du bør sjekke med din individuelle tilstand til forskrifter), må det være:


Skrevet helt i din egen håndskrift


Signert og datert


Signert av to vitner (valgfritt)


Du kan også vil ha en advokat sjekk det over å være sikker på at de følger din stat sin lover. Alternativt, noen stater tilbyr lovbestemte wills, som er egentlig "fylle ut-i tomme" skjemaer. Disse fungerer best for personer med relativt liten estates.


Hvis du ikke vil heller skrive din egen, kan du velge for å har en advokat som utkast din vilje for deg. Avhengig av hvor stor er din eiendom, og hvor omfattende dine ønsker er, dette vil koste rundt $200 til $1000.


En advokat kan være nyttig i utviklingen av en eiendom planen som kan redusere skatter og være mer økonomisk for din beneficiaries i det lange løp. American Bar Association kan hjelpe deg med å finne en advokat som spesialiserer seg i tinglysing og eiendom planlegging.


Begynnelsen av året er det perfekte tidspunktet å forplikte seg til å opprette din vilje, eller oppdatere din vilje, hvis du ikke har gjort det i mange år.


"Du bør se din vilje når som helst det er stor livet endringer eller hvert femte år--avhengig av hva som kommer først," sier Janko.

No comments:

Post a Comment